Forum » Loža » Izobraževanje ob delu
Izobraževanje ob delu
johan05 ::
Ob delu, bi se rad priučil še kakšnega programa. Normalno, da je cilj, da nekoč dobim kakšen evro ali pa morda zamenjam službo v le-to branžo. Imam znanje ProE in AutoCAD, precej manj pa Catia in Solidworks. Malo sem uporabljal CorelDraw, Matlab, Mathematico in Photoshop. Zadnje štiri res ne prav veliko.
Imam smisel za risanje pravilnih tehničnih oblik, ne pa za prosto risanje. Arhitektura mi je bila vedno zanimiva, a je nisem študiral. Sedaj pa je verjetno prepozno, da bi se prekvalificiral. Kaj recimo zna (povprečen) diplomant arhitekture?
Imam smisel za risanje pravilnih tehničnih oblik, ne pa za prosto risanje. Arhitektura mi je bila vedno zanimiva, a je nisem študiral. Sedaj pa je verjetno prepozno, da bi se prekvalificiral. Kaj recimo zna (povprečen) diplomant arhitekture?
bluefish ::
Če ti je bila zanimiva arhitektura, se morda usmeri v izdelavo arhitekturnih 3D vizualizacij. Je pa konkurenca huda - v tujini seveda; pri nas arhitekti večinoma sami na hitro spacajo kak izris.
MadMen ::
Prepozno ni nikoli, en tip je doštudiral na FE in bil tudi soavtor enega 'zvezka' z vajami, nato očitno ugotovil da ga ne veseli in se vpisal na študij arhitekture. Tam je študij končal(sicer z določeno "zamudo", vrjetno zaradi službe/družine), naredit magisterij in nato še doktorat. Sedaj pa je, če se ne motim, profesor na UM.
Skratka prepozno ni nikoli.
Skratka prepozno ni nikoli.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: demon#666 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | preizkus nadarjenostiOddelek: Šola | 5535 (3553) | marko181914 |
» | sprejemci za arhitekturoOddelek: Šola | 11665 (6420) | Machete |
» | Bi šli študirat v MB?Oddelek: Šola | 3146 (1942) | tony1 |
» | Študentsko delo ali hitra diplomaOddelek: Loža | 7663 (5767) | Tomi |