Forum » Programiranje » Android studio - uvoz aplikacije
Android studio - uvoz aplikacije
erbi ::
Ojla!
Nujno bi potreboval pomoč pri uvozu aplikacije v android studio. Aplikacija je bil delana že kar nekaj časa nazaj, imam pa .apk in naj bi imel tudi kompleten source.
Rabil bi pomoč step by step, ali pa na daljavo.
Hvala že vnaprej
Nujno bi potreboval pomoč pri uvozu aplikacije v android studio. Aplikacija je bil delana že kar nekaj časa nazaj, imam pa .apk in naj bi imel tudi kompleten source.
Rabil bi pomoč step by step, ali pa na daljavo.
Hvala že vnaprej
dellon ::
če poguglaš "source from .apk" boš dobil kar precej rezultatov.
V osnovi pa se gre, da moraš dekompajlat zadevo če hočeš source... Mam občutek da te aplikacije nisi delal ti. Lahko pričakuješ da bo source obfuscatan...
V osnovi pa se gre, da moraš dekompajlat zadevo če hočeš source... Mam občutek da te aplikacije nisi delal ti. Lahko pričakuješ da bo source obfuscatan...
erbi ::
Ne, aplikacije nisem delal jaz, bila je delana po naročilu. Mi je pa avtor poleg .apk dal tudi zip izvorne kode. Poskusil sem tudi decompile in zanimivo je, da mi decompile naredi več izvorne kode, kot pa sem jo dobil od avtorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Open Whisper Systems razkril podatke iz tajne sodne odredbeOddelek: Novice / Zasebnost | 6634 (5082) | jype |
» | Neuradno: Chrome OS in Android bosta enoOddelek: Novice / Android | 12031 (9448) | AnotherMe |
» | Prodaja in zakodiranje programaOddelek: Programiranje | 2367 (1470) | yeti |
» | kakšnen program za gledanje source ,če mam samo exe file?Oddelek: Programska oprema | 1427 (1198) | DMouse |