Forum » Mobilne tehnologije » Problemi z mobitelom LG L70
Problemi z mobitelom LG L70
seba993 ::
Mam en manjši oz večji problem z mojim Mobitelom. Mobitel je LG L70.
Učeraj zjutraj kus em se zbudo in pogledal na telefon sem ugotovil da se je ponoč spraznla baterija. Dam lepo filat in pridem čez 2h nazaj in telefon samo vibrira. Če uzamem baterijo vn ugasne in če jo dam nazaj not in hočem prižgat telefon samo vibrira. Kakih 5sekund fibrira pa 2 sekunde mir in potem spet vibrira in tako naprej.
Kaj bi lahko bilo anrobe in kako to zrihtat?
Učeraj zjutraj kus em se zbudo in pogledal na telefon sem ugotovil da se je ponoč spraznla baterija. Dam lepo filat in pridem čez 2h nazaj in telefon samo vibrira. Če uzamem baterijo vn ugasne in če jo dam nazaj not in hočem prižgat telefon samo vibrira. Kakih 5sekund fibrira pa 2 sekunde mir in potem spet vibrira in tako naprej.
Kaj bi lahko bilo anrobe in kako to zrihtat?
seba993 ::
2 leti kot telefon. Je pa baterija delala normalno preden je zdj zajebal. Tut nč hitrej se ni praznla ku ponavad.
Ka mi zdj dobeden neznam pomagat?
Ka mi zdj dobeden neznam pomagat?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: seba993 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mi Band 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 59004 (25278) | Kawl6 |
» | ventilator na graficniOddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (964) | opeter |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 275920 (180681) | clix |
» | Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13859 (10228) | Mavrik |
» | Piskajoči diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 742 (659) | Binji |