Forum » Mobilne tehnologije » Iphone 6-posreduje napačno GPS lokacijo
Iphone 6-posreduje napačno GPS lokacijo
kriko07 ::
Pozdravljeni.
Imam eno težavo.
Imel sem Iphona 6, na katerem je navigacija (google maps) delala odlično. Sedaj sem pa telefon zamenjal (isto iphone6) in navigacija več ne dela pravilno.
GPS mi posreduje napačno lokacijo,in posledično tudi navigacija ne dela. Kaže da sem 3-4 km stran od moje lokacije. Kaj naj naredim?
Imam eno težavo.
Imel sem Iphona 6, na katerem je navigacija (google maps) delala odlično. Sedaj sem pa telefon zamenjal (isto iphone6) in navigacija več ne dela pravilno.
GPS mi posreduje napačno lokacijo,in posledično tudi navigacija ne dela. Kaže da sem 3-4 km stran od moje lokacije. Kaj naj naredim?
amacar ::
Si dal dovoljenja aplikaciji gmaps za dosto do gps-ja?
Settings -> privacy -> location services -> more biti na on, ter spodaj pri programu na Always oz. While Using.
Settings -> privacy -> location services -> more biti na on, ter spodaj pri programu na Always oz. While Using.
konspirator ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone 6 prazna baterija ob nizkih temperaturah - Apple ne prizna napake (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16616 (13297) | next3steps |
» | Nakup rabljenega telefona ?Oddelek: Kaj kupiti | 1873 (1507) | bela120 |
» | Kateri telefon izbrati?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1176 (1109) | FlyingBee |
» | Gps na mobitelihOddelek: Mobilne tehnologije | 5465 (4816) | St235 |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12414 (11655) | bond007 |