Forum » Operacijski sistemi » Imajo slovenski Windowsi angleški jezik?
Imajo slovenski Windowsi angleški jezik?
legice ::
Pozdrav
Ker nisem več študent in nimam dostopa do brezplačnih windowsow, sem se odločil da jim bom končno kupil.
Zanima pa me ali imajo slovenski windowsi možnost nastavitev angleškega jezika, kajti slovensko mi prav nikakor ne diši na računalniku.
Mogoče neumno vprašanje, ampak raje vprašam, ker leta nazaj sem slišal, da je potrebno nalagati nekakšne language pack in ratajo problemi itd.
hvala v naprej za info
lp
Ker nisem več študent in nimam dostopa do brezplačnih windowsow, sem se odločil da jim bom končno kupil.
Zanima pa me ali imajo slovenski windowsi možnost nastavitev angleškega jezika, kajti slovensko mi prav nikakor ne diši na računalniku.
Mogoče neumno vprašanje, ampak raje vprašam, ker leta nazaj sem slišal, da je potrebno nalagati nekakšne language pack in ratajo problemi itd.
hvala v naprej za info
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
Machete ::
Zakaj preprosto ne kupiš angleške verzije?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
jnovak ::
@legice - imaš prav, v preteklosti je bilo lahko precej zoprno spreminjanje jezika, a se je, kot je Nejcos omenil, z Win 10 to spremenilo. Sedaj je menjava zelo enostavna, primerljiva menjavi jezika na pametnem telefonu.
Na spletu je ogromno step-by-step navodil (kot npr. tale), najdeš pa tudi video na YT.
Na spletu je ogromno step-by-step navodil (kot npr. tale), najdeš pa tudi video na YT.
še najmanjši problem mi je in sem to počel vrsto let, ampak mi je malce dost, ker določene stvari ne delajo, nehajo itd... res se mi ne de ukvarjet s tem in ker so rekli da bo win10 zdej zadnji oz bo kot OSX, sem se odločil, da je čas za nakup =)
klinker ::
Kaj ne dela, ce pa je original iso
Iso poberes od MSa, ne s travnika.
OSX? Wtf? Lih kar je izsel Sierra
Kaj ne dela, ce pa je original iso
kolikor vem, je OSX oz macOS že kar nekaj časa, sierra pa je OS 10.11. vsaj meni se zdi da je isti šmorn,če nič drugega, se mi fajn sliši :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ubuntu 16.10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 22429 (18248) | klinker |
» | Dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 1996 (1610) | Invictus |
» | Microsoft se je omehčal, podpora za Skylake podaljšana za leto dniOddelek: Novice / Procesorji | 5844 (4928) | D3m |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12285 (10812) | solatko |
» | Windows 8.1 ISO uradno na voljoOddelek: Operacijski sistemi | 11148 (9103) | Qushaak |