Forum » Pomoč in nasveti » Ali je možno vzeti drugo plato preko RMA?
Ali je možno vzeti drugo plato preko RMA?
MaliJanez ::
Zdravo,
danes sem dobil preko RMA od Mindfactory nazaj nove rame, vendar sem se dogovoril da jim jutri komplet nazaj pošljem matično, procesor in rame, ker je zjebano vseskup po domače rečeno in se mi neda več zajebavat z tem in me zanima če bi lahko npr. vzel katero drugo matično in še doplačam razliko? Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem? Trenutno imam Asus Z170-A ampak bi vzel kakšno Asus ROG ali pa kakšno dražjo Asrock Extreme 6/7 ali pa MSI.
danes sem dobil preko RMA od Mindfactory nazaj nove rame, vendar sem se dogovoril da jim jutri komplet nazaj pošljem matično, procesor in rame, ker je zjebano vseskup po domače rečeno in se mi neda več zajebavat z tem in me zanima če bi lahko npr. vzel katero drugo matično in še doplačam razliko? Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s tem? Trenutno imam Asus Z170-A ampak bi vzel kakšno Asus ROG ali pa kakšno dražjo Asrock Extreme 6/7 ali pa MSI.
MaliJanez ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12305 (10832) | solatko |
» | Smiselnost podaljšanja garancije oz. zaščite (npr. BB "se zgodi", "Zaščita mimoskrbi"Oddelek: Loža | 4315 (3505) | bluefish |
» | praviceOddelek: Pomoč in nasveti | 652 (652) | McMallar |
» | Ekran mi počasi crkuje? Kaj storiti?!Oddelek: Strojna oprema | 986 (868) | Tilen |