Forum » Kaj kupiti » Tipkovnica Asus Cerberus
Tipkovnica Asus Cerberus
nooby ::
Živjo.
Do sedaj sem imel tipkovnico Logitech g110 katero moram zamenjat. Sem gledal da bi vzel kar isto G110 nakar mi je padla v oči tipkovnica Asus Cerberus.
Jo ima kdo od vas, kako se odnese, je dober nakup(res je poceni). Nikjer ne najdem kok tipk lahko naenkrat držiš od enkrat.
Lp
Do sedaj sem imel tipkovnico Logitech g110 katero moram zamenjat. Sem gledal da bi vzel kar isto G110 nakar mi je padla v oči tipkovnica Asus Cerberus.
Jo ima kdo od vas, kako se odnese, je dober nakup(res je poceni). Nikjer ne najdem kok tipk lahko naenkrat držiš od enkrat.
Lp
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Beta2 ::
Videl v big bangu, ena redkih ki je bila prav SLO layout in ne nekaj napol dogravirana na US/DE :).
Sem jo nabavil en teden nazaj. Nekaj sem zdrmal še sam nevem kako. Vglavnem usvetlitev mi utripa(prižiga&ugaša) pa še nekatere tipke so pomešane. Naprimer G je K, C je M.
Nimam pojma kako to ratal. Je morda tu kdo ki mi lahko pomaga kako "RESETIRATI" TIPKOVNICO na prvotno stanje? Softwerja ni pa tko nobenega zanjo.
Lp
Nimam pojma kako to ratal. Je morda tu kdo ki mi lahko pomaga kako "RESETIRATI" TIPKOVNICO na prvotno stanje? Softwerja ni pa tko nobenega zanjo.
Lp
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Buggy ::
Izklopis iz masine in vklopis nazaj pa se stvar resetira ce si ponesreci premapiral tipke. Imas tudi v navodilih:
NOTE
: Once you disconnect the gaming keyboard from the USB port of
your computer, [Fn] + [F11], [Fn] + [Q], [Fn] + [Tab], and [Fn] + [Win] function
keys will be reset to factory defaults.
NOTE
your computer, [Fn] + [F11], [Fn] + [Q], [Fn] + [Tab], and [Fn] + [Win] function
Izklopis iz masine in vklopis nazaj pa se stvar resetira ce si ponesreci premapiral tipke. Imas tudi v navodilih:
NOTE
Nikakor mi negre tole. Še vedno mam na rdeči osvetlitvi dost tipk premešanih. Na modri je OK samo se osvetlitev prižiga & ugaša(dihanje efekt).
Res mi žal nakupa :S
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
forg0tten ::
Kaj če bi navodila prebral? To je efekt osvetlitve ki ga lahko menjaš... Podobno je z barvo, ena je za 'gaming mode' druga za normalen. Sicer pa tipke pri nobenem nebi smele biti pomešane.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Repeater z mocnim sprjemnikomOddelek: Omrežja in internet | 1636 (766) | Oldi |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50174 (44784) | LordPero |
» | Tipkovnica za gaming (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 15012 (13429) | 3man |
» | Press a key to reboot - prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1128) | Procesor |
» | Problem z compom!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (1007) | All33xx |