Forum » Omrežja in internet » Arnes preusmeritev
Arnes preusmeritev
Tomi ::
Sicer nisem najbolj prepričan, ali sodi tole pod internet ali pomoč&nasveti, ampak ok..
Zadnjič sem poskušal narediti preusmeritev Arnesove pošte na drug naslov, ker je med tednom ne morem brati, na web naslovu pa gre...
Fora je v tem, da so navodila na FAQ tako trapasto napisana, da nisem prišel do delujoče preusmerive...
Ve kdo točno, kako se to naredi?
Zadnjič sem poskušal narediti preusmeritev Arnesove pošte na drug naslov, ker je med tednom ne morem brati, na web naslovu pa gre...
Fora je v tem, da so navodila na FAQ tako trapasto napisana, da nisem prišel do delujoče preusmerive...
Ve kdo točno, kako se to naredi?
metrodusa.blogspot.com
- odklenil: Tomi ()
pino ::
Ja je res cudno napisano. No klikni na .forward poberi dol in popravi notri tvoj email. SAMO PAZI ne brisi tistega crnega kvadratka, ker pol ne bo nic. Popravi v notepadu, pa prenesi potem s ftp na svoj acount na arnesu. To bi moralo delat.
forward
forward
LP Pino
Tomi ::
Hm, prišlo je do ene neumnosti, ki je nisem povedal..
Ko sem se ti zahvalil, me ni bilo doma, sedaj, pa ko sem prišel, si že dal fajl dol..
Mi ga lahko pošlješ na e-mail, prosim
Ko sem se ti zahvalil, me ni bilo doma, sedaj, pa ko sem prišel, si že dal fajl dol..
Mi ga lahko pošlješ na e-mail, prosim
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Torrent noče downloadati naprej kljub 1 SEEDER-ju (BLOKADA Listen PORT-a)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3049 (2756) | imagodei |
» | Ultrabook- Apple, Dell, Asus, HPOddelek: Kaj kupiti | 3656 (3370) | zee |
» | pomoč pri iptablesOddelek: Omrežja in internet | 2606 (2435) | HellRaiseR |
» | Win2kAdvSer; kako postavit novo domeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5025 (4253) | Microsoft |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3694 (3378) | Azrael |