Forum » Šport » Hardcore bootcamp (okolica Ljubljana-Vič)
Hardcore bootcamp (okolica Ljubljana-Vič)
joker16_7 ::
Pozdravljeni!
Iščem zahtevnejšo vadbo bootcamp (lahko tudi kak HIIT), in sicer čim bližje Ljubljane-Vič. CrossFit mi zaradi težkih obremenitev (kolena) ne paše, večino varjant bootcampa, ki sem jih uspel v LJ preizkusiti pa mi je bilo enostavno premalo natempiranih.
Vsake izkušnje in predlogi so dobrodošli.
Hvala!
Iščem zahtevnejšo vadbo bootcamp (lahko tudi kak HIIT), in sicer čim bližje Ljubljane-Vič. CrossFit mi zaradi težkih obremenitev (kolena) ne paše, večino varjant bootcampa, ki sem jih uspel v LJ preizkusiti pa mi je bilo enostavno premalo natempiranih.
Vsake izkušnje in predlogi so dobrodošli.
Hvala!
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
genesiss ::
http://www.vigor.si
Po prijavi imaš free posvet s trenerjem, kjer se pogovriš o ciljih, različnih možnostih vadbe...
Imaš pa 5 različnih skupinskih treningov, ki jih lahko kombiniraš.
Po prijavi imaš free posvet s trenerjem, kjer se pogovriš o ciljih, različnih možnostih vadbe...
Imaš pa 5 različnih skupinskih treningov, ki jih lahko kombiniraš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
joker16_7 ::
Zna bit super tale Vigor opcija. Zgleda že na pol osebno trenerstvo. Je pa res cena temu primerna.
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Športna ura: Polar Flow vs. Garmin ConnectOddelek: Kaj kupiti | 3492 (3123) | Apofis |
» | Fizično delo namesto fitnesa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9189 (6248) | Šmorn |
» | OS X - program za primerjavo dveh videovOddelek: Programska oprema | 1067 (929) | Invictus |
» | router Vigor 2700 + WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 3086 (2471) | Yacksy |
» | MacBook Pro in izbira virtualne mašineOddelek: Operacijski sistemi | 1733 (1500) | ql000 |