Forum » Pomoč in nasveti » Abit NF7 in štekanje pri streljačinah
Abit NF7 in štekanje pri streljačinah
Storm ::
Zamenjal sem plato, sedaj NF7, ki ima gor zvočno kartico 5.1, zamenjal sem grafično ki je sedaj Radeon 9500 PRO in zamenjal sem windowse ki so zdaj XP, prej 98 in dodal RAM, zdej 512.
Ko grem v igro MOHAA ali pa Wolfenstein, stvar ponavadi zmrzne takoj, ko pride do nekega posebnega zvoka, recimo strel. Sem reinstaliral pa nic bolje.
Na primer teh problemov nisem imel pri GTA VC, pri filmih, pri mp3 jih nikjer, samo pri streljačinah. Kje bi lahko bila rešitev.
Ko grem v igro MOHAA ali pa Wolfenstein, stvar ponavadi zmrzne takoj, ko pride do nekega posebnega zvoka, recimo strel. Sem reinstaliral pa nic bolje.
Na primer teh problemov nisem imel pri GTA VC, pri filmih, pri mp3 jih nikjer, samo pri streljačinah. Kje bi lahko bila rešitev.
Klemenn ::
pri windowsih..a si formatiral al si sm čez posnel? degač pa kot že premleto..naredi tole:
-odpri stranico ohišja in pojdi potem igrat (možno pregrevanje)
-menjaj drajverje (grafa)
-www.windowsupdate.com
-menjaj grafično kartico oz menjaj komponente (sposodi si od prijatelja recimo) dokler težava ne izgine
-bios update
če vse to ne pomaga..potem ne vem ;)
-odpri stranico ohišja in pojdi potem igrat (možno pregrevanje)
-menjaj drajverje (grafa)
-www.windowsupdate.com
-menjaj grafično kartico oz menjaj komponente (sposodi si od prijatelja recimo) dokler težava ne izgine
-bios update
če vse to ne pomaga..potem ne vem ;)
Vesoljc ::
če praviš da je sound problem, ga probi "odklopt", pa zalaufi igro v "silent" načinu :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPU pregrevanjeOddelek: Strojna oprema | 1896 (1465) | PugPlug |
» | računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcatiOddelek: Strojna oprema | 2277 (1945) | solatko |
» | Grafična kartica Asus Radeon 6870 na Lenovo plošči? Kako? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10014 (8518) | rzidar1 |
» | Radeon 9600(XT)/9800 in VIA (morda tudi nVidia) čipovje = veliki problemi!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2669 (1948) | dzinks63 |
» | R9800pro - kaksne nastavitve v igrah?Oddelek: Igre | 1343 (1100) | ginekolog |