Forum » Kaj kupiti » PC upgrade ali kupiti novega
PC upgrade ali kupiti novega
ruupkeee ::
Pozdravljeni zanima me če se splača upgradati moj računalnik ( da bi podpiral srednje kakovosti igre)
specs:
AMD athlon X4 860k quad core processor 3.70 ghz
8bg ram
GeForce 9800 GT
1 tera disk
Ali predlagate da bi raje kupil novega. Kar je dobro v tem racunalniku je ram. hvala in lp
specs:
8bg ram
GeForce 9800 GT
1 tera disk
Ali predlagate da bi raje kupil novega. Kar je dobro v tem racunalniku je ram. hvala in lp
DarwiN ::
Kupi samo novo grafo.. Eno GTX 1060. Ti bodo delale vse igre, čeprav bo procesor nekoliko bremzal grafično kartico. Ostalo pa potem menjaš po potrebi naslednje leto oziroma ko boš začutil potrebo.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Grey ::
Zaenkrat ne bi spreminjal platforme. Dokupi 8 GB Ram in RX470 in bos imel kar dobro mašino za na max mastavitve v praktično vseh trenutnih igrah.
Heisenberg ::
grafična, ter nabavi SSD disk boš še največ pridobil pri hitrosti vsakodnevnih opravil
Sami ::
Normalno SSD in grafična, platformo menjaj za AM4, ko ti trenutni sistem ne bo več zadostoval.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
damirez ::
Pozdravljeni zanima me če se splača upgradati moj računalnik ( da bi podpiral srednje kakovosti igre)
specs:
8bg ram
GeForce 9800 GT
1 tera disk
Sistem, razen grafične je čisto soliden tudi za današnje igre. Večino iger, boš lahko igral na high very high s kako rx 470 grafično.
Zadeva gre nekako takole:
Stage 1:
Kupi RX 470 4gb in navij procesor na 4ghz.
Stage 2:
Kupi vsaj 256 SSD in hladilnik za procesor.
Stage 3:
Daj 1kEUR za nov komp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirez ()
ruupkeee ::
jst mam sam probleme ker nevem kaj pase v moj računalnik , da nebom kupil ene graficne in nebo sedla v mojo plato. itd ima kdo nasvete za to . Ali pa da bi mi nekdo sestavil kar bi rabil in bi jaz samo kupil?:D hvala vam!:)
gddr85 ::
pasala bo ziher v matično, samo glej (katerokoli kupiš), da gre v kišto po dolžini, da ni kak mini pc itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mali upgrade računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1668 (1146) | FiReFTW |
» | nova graficna kartica -display stopped working and has recoveredOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (794) | Han |
» | Bristol Ridge in Stoney Ridge sta tu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17706 (13622) | D3m |
» | Cenejša alternativa - MINI ITX ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6167 (4666) | t0mekk |
» | "nadgradnja" cpu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5522 (4805) | gddr85 |