Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z flashanjem BIOSa
Tezave z flashanjem BIOSa
D4rkDoG ::
Naredim zagonsko. Zaženem sistem z njo. Vstavim disketo kjer imam program AWDFLASH pa nove BIOSE. Pol pa jih flasham dela recimo 15 sekund ga restratam pa mi ne spremeni biose vse ostane isto. Kaj delam narobe ???
- spremenil: ali3n ()
OwcA ::
Kako to misliš, vse isto, kakšnih sprememb se pa nadejaš?
Ali si resetiral CMOS po flashanju?
Ali si resetiral CMOS po flashanju?
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Ja ostane ista verzija biosov. Mogla pa bi biti druga ne. Ne resetiral pa nisem je to njn???
Duhec ::
Lahko, da imaš jumper na plati prestavljen na Bios flash protect ali pa flešaš vedno z isto verzijo in samo prepisuješ vsebino.
Bom probal dat gor neko strejšo verzijo. Potem bi mogla bt gorih stara ne?? Tako da bom to probal!!!
MALJUTKA ::
Je cisto mozno, da ti starejsih biosov ne vzame. Probaj z novejsim in ko koncas, za ziher resetiraj CMOS. Sicer jaz to ne pocnem;se mi ne zdi potrebno in se do sedaj nisem imel blema.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13355 (12354) | solatko |
» | Ne morem v BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 978 (900) | bizgech |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1182) | Meizu |
» | Flashal BIOS na Epox 8rda+, sedaj tipkovnica ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1119) | EZ2BHard |
» | Nadgradnja biosa BH6 ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1732 (1479) | freserovski |