Forum » Programska oprema » Pošiljanje sms v ICQ lite
Pošiljanje sms v ICQ lite
go_kyu ::
Ok bilo je odprtih ze najmanj 100 tem a vendarle nikjer nisem zasledil naslednjega.
Vsi nekaj pravite da preko ICQ lite lahko posiljam na 040,070 a ne gre? Ideja zakaj ne?
Potem E-klapa od simobila. Imam 041 a pise da lahko posljejo tudi na to. Izpolnem formular mi recejo da bom dobil reg. kodo na gsm a je ne dobim?!?
Nateg in je to res le za 040 uporabnike? In je tisti meni z 041,031 odvec???
Torej kako bi lahko poslal sms na 040 zastonj? Iz neta?? Pa imam 041... Ker drugace porabim 1000 Sit za smse v slabem tednu ali se prej Pac se rad dopiseujem.
Hvala
P.s. Moderatorji prestavite tole kam ce ne pase sem oz mi povejte link do ogovorov saj nisem nasel nic oprijemljivega.
Vsi nekaj pravite da preko ICQ lite lahko posiljam na 040,070 a ne gre? Ideja zakaj ne?
Potem E-klapa od simobila. Imam 041 a pise da lahko posljejo tudi na to. Izpolnem formular mi recejo da bom dobil reg. kodo na gsm a je ne dobim?!?
Nateg in je to res le za 040 uporabnike? In je tisti meni z 041,031 odvec???
Torej kako bi lahko poslal sms na 040 zastonj? Iz neta?? Pa imam 041... Ker drugace porabim 1000 Sit za smse v slabem tednu ali se prej Pac se rad dopiseujem.
Hvala
P.s. Moderatorji prestavite tole kam ce ne pase sem oz mi povejte link do ogovorov saj nisem nasel nic oprijemljivega.
Life is life...
- premaknil: gkovac ()
Dusko ::
Ja preko icq gre samo na mobitel in se to je omejitev 20 sms na dan.
Drugace vcasih deluje se pinkponk.
040 je e-klapa 070 pa nevem ce sploh se gre.
Drugace vcasih deluje se pinkponk.
040 je e-klapa 070 pa nevem ce sploh se gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiMobil pravi: "Nič več SMS prek interneta."Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6260 (4426) | d0rK |
» | Alternativa E-klapi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7010 (5337) | CaqKa |
» | SMSOddelek: Omrežja in internet | 1799 (1573) | Tomi |
» | 040Oddelek: Omrežja in internet | 1132 (959) | ahac |
» | Posiljanje SMS-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1315) | G-Lab |