Forum » Operacijski sistemi » Win 10 in odpiranje več datotek naenkrat
Win 10 in odpiranje več datotek naenkrat
johan05 ::
Formatiral sem pogon in ponovno naložil Win 10. Vse je ok, le če hočem odpreti več datotek naenkrat, mi odpre le zadnjo (označene ostanejo vse). Prej je to delovalo, sedaj ne, in ne vem zakaj.
Kaj lahko naredim? Morda kakšne nastavitve?
Kaj lahko naredim? Morda kakšne nastavitve?
....če datoteke pustim odprte in v raziskovalcu odprem katerokoli drugo mapo, mi čez čas napiše, da ne najde več vira prvotnih dokumentov. Kliknem lahko le "OK" in vse se zapre.
G:\
The directory name is invalid.
G particije pa sploh nimam.
Na disku so menda neki slabi sektorji. Tudi miška mi pogosto ne deluje - kliknem in ni nič ali pa kliknem 1x in miška klikne 3x. Sem tudi poskusil z drugo miško, pa z mojo miško na drugem računalniku itd.
S čim naj testiram?
MrStein ::
chkdsk /R
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Disk sem pregledal z ukazom "chkdsk" (vsako particijo posebej) in program ni našel nobenih napak. Napiše, da ni nič narobe, ter ni potrebno izvajati nadaljnjih ukazov.
Vse ostalo pa je še vedno tako kot prej. Še kakšen nasvet?
Vse ostalo pa je še vedno tako kot prej. Še kakšen nasvet?
Duhec ::
Očitno nisi dal ukazu CHKDSK na koncu stikalo /R
Ker se potem po restartu to izvede ob naslednjem zagonu sistema (traja lahko tudi uro, odvisno od velikosti diska) in ne v Command Prompt oknu v katerem si odtipkal chkdsk.
Ker se potem po restartu to izvede ob naslednjem zagonu sistema (traja lahko tudi uro, odvisno od velikosti diska) in ne v Command Prompt oknu v katerem si odtipkal chkdsk.
http://blackbird.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb disk ni "na voljo"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (968) | killa bee |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2608 (2156) | 69charger |
» | antivirusOddelek: Pomoč in nasveti | 2396 (1279) | jozerus |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2904 (2695) | k4vz0024 |
» | CHKDSK vsakic ko se nalaga WinXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2657 (2431) | Mirč |