Forum » Programska oprema » Clover 3 zavihki v Windows raziskovalcu
Clover 3 zavihki v Windows raziskovalcu
jastreb ::
Pozdravljeni,
ali mogoče kdo izmed vas uporablja brezplačno aplikacijo Clover 3 za windows, kjer v raziskovalcu dobite zavihke, podobne kot v Chromu?
za tiste, ki ne veste kaj je to prilagam povezavo: Clover 3 in youtube posnetek.
Ko sem pred meseci zadevo instaliral doma, mi je pri instalaciji kar avtomatsko ponudilo angleški jezik, zdaj ko zdownlaodam install datoteko na službenem računalniku mi kot privzeto vzame kitajski jezik z njihovimi črkami. poklikal sem že vse gumbe pri instalaciji in tudi po namestitvi v settings ne najdem opcije spremembe jezika, čeprav na njihovi strani piše, da je na voljo v več jezikih.
kakšna ideja kako rešiti zadevo?
lp
ali mogoče kdo izmed vas uporablja brezplačno aplikacijo Clover 3 za windows, kjer v raziskovalcu dobite zavihke, podobne kot v Chromu?
za tiste, ki ne veste kaj je to prilagam povezavo: Clover 3 in youtube posnetek.
Ko sem pred meseci zadevo instaliral doma, mi je pri instalaciji kar avtomatsko ponudilo angleški jezik, zdaj ko zdownlaodam install datoteko na službenem računalniku mi kot privzeto vzame kitajski jezik z njihovimi črkami. poklikal sem že vse gumbe pri instalaciji in tudi po namestitvi v settings ne najdem opcije spremembe jezika, čeprav na njihovi strani piše, da je na voljo v več jezikih.
kakšna ideja kako rešiti zadevo?
lp
jastreb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hackintosh (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14977 (5879) | kiFni |
» | Intel se podaja v vode ArduinaOddelek: Novice / Procesorji | 12783 (8219) | PrimozR |
» | Adobe readerOddelek: Programska oprema | 1358 (1059) | donvito |
» | Neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 2076 (1390) | mat xxl |
» | win 7 professional SLO lang.Oddelek: Operacijski sistemi | 4686 (4377) | Robi :P |