Forum » Šola » pomoč pri linearnem programiranju
pomoč pri linearnem programiranju
JasminaG ::
Zdravo
Potrebujem pomoč pri moji nalogi z linearnem programiranjem. Gre za integrirani model planiranja človeških virov in delovnega časa. Modela žal ne razumem in iščem pomoč, kdo bi mi imel čas pomagati pri nalogi, ki bi jo potrebovala do konca tedna. Seveda sem pripravljena tudi plačati.
V kolikor je kdo zainteresiran za več informacij, me lahko kontaktira na meil: minigre868@gmail.com.
Hvala in lep dan,
Jasmina
Potrebujem pomoč pri moji nalogi z linearnem programiranjem. Gre za integrirani model planiranja človeških virov in delovnega časa. Modela žal ne razumem in iščem pomoč, kdo bi mi imel čas pomagati pri nalogi, ki bi jo potrebovala do konca tedna. Seveda sem pripravljena tudi plačati.
V kolikor je kdo zainteresiran za več informacij, me lahko kontaktira na meil: minigre868@gmail.com.
Hvala in lep dan,
Jasmina
- premaknil iz Programiranje: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podatkovne baze - NormalizacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 6306 (5012) | petzup |
» | Preprosta PHP aplikacijaOddelek: Izdelava spletišč | 4711 (4115) | Jerry000 |
» | [C#]Analogna uraOddelek: Programiranje | 2729 (2366) | cekr |
» | Pomoč pri nalogah energetikeOddelek: Šola | 1517 (1251) | kartoffel |
» | Barvni modeli - nagradim najboljsi odgovorOddelek: Zvok in slika | 2545 (1966) | G@c |