Forum » Pomoč in nasveti » google mastercard vprašanje
google mastercard vprašanje
Gutjerez ::
Pozdravljeni
Na mojem prvem gmail računu imam dodano svojo mastercar kartico not. če umes kaj rabim za plačat.
Sedaj me zanima.
Kako je s to zadevo če odprem nov gmail račun. In me tam spet vpraša če želim dodati kartico. In seveda vpisati spet svoje podatke. Bo sistem zaznal da je ta kartica uporabljena na drugem računu? ima kdo s tem izkušnje oz ve odgovor?
Že vnaprej hvala
raje vprašam kot da mi zaradi tega npr blokirajo to kartico tudi na prvem računu.
Na mojem prvem gmail računu imam dodano svojo mastercar kartico not. če umes kaj rabim za plačat.
Sedaj me zanima.
Kako je s to zadevo če odprem nov gmail račun. In me tam spet vpraša če želim dodati kartico. In seveda vpisati spet svoje podatke. Bo sistem zaznal da je ta kartica uporabljena na drugem računu? ima kdo s tem izkušnje oz ve odgovor?
Že vnaprej hvala
raje vprašam kot da mi zaradi tega npr blokirajo to kartico tudi na prvem računu.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
fulgur ::
Pinturicchio ::
Zanima me, ali je vnos št. kartice v google center za plačila varen?
Je ta google center za plačila kaj povezan tudi z Google wallet oz. z vnosom št. kartice v Google play?
hvala že vnaprej
Za Google Play vem da je, mislim pa da je tudi za vse ostalo (v chromu imaš samodejno izpolnjevanje, če si prijavljen v google račun).
Hvala lepa za hiter odgovor. To si mislil, da če v google play prijavim št. kreditne kartice, bo avtomatsko ta številka vpisana tudi v chromu, če sem prijavljen z istim google računom?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fulgur ()
Pinturicchio ::
Tako je. Oz. ti si številko kartice vpišeš v svoj google račun (v nastavitvah) in potem ti jo samodejno zazna ob bilokaterih plačilih.
Razumem, hvala za vse odgovore. Verjetno naj bi bilo varno, ampak nikoli pa ni 100-odstotno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Android] Prodajanje aplikacij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 28788 (13594) | shadeX |
» | Aplikacije samsungOddelek: Mobilne tehnologije | 2151 (1624) | xda develope |
» | Plačilo Google Play Developer Registration FeeOddelek: Pomoč in nasveti | 2412 (2070) | hurlimannxt |
» | Google Play Music v SIOddelek: Omrežja in internet | 1368 (1073) | Dosan |
» | IPADOddelek: Loža | 5741 (4826) | Zheegec |