» »

Nba 2k17

Nba 2k17

tovsti55 ::

Že kdo kej komaj čaka? Izide namreč čez dobra 2 tedna. :) Zgleda zelo lepo.. ;)

Pesimist ::

vbistvu cez 3 dni ze spilamo :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

tovsti55 ::

Kako to misliš? :)

Pesimist ::

demo al prelude al kak tmeu receejo pride v petek. Da lahko zacnem buildat svojga PROja ce sem prav razumel. Oznako ma menda DEMO, se pa napredek kao obdrzi. Vsaj na konzlah. Za PC ne vem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Pesimist ::

izslo je na obeh konzolah. Prelude. PC players so pa bananas so nobody cares anyway. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

kalorijagr ::

Pobi, ma kdo kak nasvet kako postavljati obrambo/napad pri 3v3 online? Veliko playerjov mi nardi igralca viška (na trici) jaz pa ne vem kako to preprečiti:D

Pesimist ::

Kaj bos reko da si kupo VC? ;((

kalorijagr ::

Ne? A bi moral?:D

tovsti55 ::

Velik bolsa kot pa 2k16. Sploh napredek igre v obrambi se mi dopade. ;)

Pesimist ::

kalorijagr je izjavil:

Ne? A bi moral?:D


vecina jih zboosta playera na 85 ovr z VC.

kalorijagr ::

Govorim o myteamu in ne mycareer.

tovsti55 ::

Jaz vecinoma igram mygm tak da nimam problemov s tem

Pesimist ::

aja. Eh jaz ne igram rad celega teama. Ze v 16ki se mi je zdelo slabo ko je AI tak glup in niti nezna v obrambo letet. V 17ki se mi pa se zdi stopnjo slabse. Ne samo da animacije klipajo skoz playere. Shoot meter ne vidim pri dunkah v guzvi, top playeru lagko ta kurcev bar zgresis za 40% pa bo se vedno trofo medtem ko shit playeru nesmes pod 90%. Vsi AI igralci se pa zdijo kot da so namazani z žajfo sej jih sploh neda blokat. Vedno nekak skoz klipne. Nekaj probavam the challange pa dominacijo samo mislim da bom kar hitro pusto to.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Olajuwon ::

Dej te mi povedat par stvari. Prva je ta, da igram season... pa ko dam opcijo, da bi jaz igral na začetku (p1)... potem ko se igra zažene mi kr računalnik sam igra. Pa sploh mi ni jasno od kje to. Ker se ne spominjam, da bi spreminjal kakršnekoli nastavitve glede CPUja.

Druga je ta, kako se učinkovito brani? Ker to mi ne gre najbolje. Sicer pritiskam R1 L2 (PS 4), vendar mi nasprotnik zelo hitro najdejo luknje v obrambi (igram PRO level).
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Pesimist ::

mah spil je v kurci. Branis z L2 in to je to. Tudi z jump shootom ce nasprotnik skoci. Dosti branilnih animacij iz 16ke ni vec sploh. Animacije nonstop clipajo skoz igralce. Meni se zdi da prav glupo zgleda. Steal pa kr z roko skoz playera maha on pa kot da ni nič blo. Animacijo naredi edino ce uspesno ruknes žogo. Nisem niti nič review scora gledo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Olajuwon ::

Ok tisto sem rešil... po pomoti sem tam neki šaril v opcijah locking players, kr neki v glavnem.

Ja, L2 razumem, neki se da tudi z R1 oziroma R2, se ne spomnim. In potem se ti nakažejo opcije kvadratka, kroga in X na drugih igralcih. Očitno se da kombinirati/koordinirati obrambo med več igralci. Samo sem milo rečeno neučinkovit... nasprotniki so očitno namazani z žajfo in relativno na izi mi spizdijo iz "prijema". Pa dobro koordinirajo napad, da na hitro se kakšen sprosti iz trice in mi v 70% zadanejo. Moj napad pa je zgodba zase... polaganja/ zabijanja in trice še nekako grejo... midrange koši pa komi kaj zadanem. Mogoče z Durantom, samo on itak zadane svašta. Mogoče bi si moral olajšati v nastavitvah, samo potem ne bi rad da bi neki na izi zmagoval. Bom počekiral malo youtube, če so kakšni tutoriali.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Olajuwon ()

tovsti55 ::

Igra sploh kdo to ? :)

MajklNajt ::

Igramo igramo :)

Igram z ekipo Golden State (Durant, Curry, Thompson itd. so itak carji). Trenutno sem na all-star težavnosti. Na pro težavnosti zmagam v cca 90% za povprečno 10 točk, sedaj sem nadgradil težavnost na all-star, trenutno sem na 2:1 v sezoni (zmage:porazi). Je pa res da moraš na all-star res biti skoncentriran vsako sekundo.

Met imam nastavljen na user timing, težavnost na all-star ostalo pa sem pustil kot je. Se mi ne da tako podrobno raziskovati, katere so najboljše nastavitve.

Obrambo si pred tekmo nastavim na play tight (on in off ball), je pa res da se hitro utrudijo, tako da mi trener kar pogosto rotira igralce, nekaj si jih tudi sam med minuto odmora.

Napad igram včasih z 2k akcijo, včasih si sam pokličem blokado. Pomembno je, da so igralci v gibanju pa da žoga kroži, tako si lahko ustvariš prazen prostor za prodor ali pa bolj odprti met. 2k akcije sem začel bolj spoznavati sedaj na all-star težavnosti. So kar uporabne, sproti vidiš kdo bo zaključil, soigralci delajo tudi dvojne blokade, tako da se lažje pride do neoviranega meta.

Igra mi je zelo všeč, je pa res da sem na začetku na težavnost pro kar izgubljal (na rookie mi je bila bedarija saj so zadeli prek 90% metov), tako da si je potrebno vzeti malo časa, potrpljenja, da igro res spoznaš in da lahko v njej tudi uživaš :) čeprav bi lahko včasih gamepad zabrisal v steno, hehe.

Če je kdo zainteresiran za kakšno 1 na 1, pa je iz Maribora ali okolice se priporočam na ZS. Sam si lastim xbox 360 :)

Pa lep pozdrav


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759196993 (94302) Samael
»

All Star spremenil format!

Oddelek: Šport
142516 (1805) Gregor5816
»

NBA 2K13 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
738783 (7439) Seljak

Več podobnih tem