Forum » Pomoč in nasveti » USB Port - Ne deluje
USB Port - Ne deluje
Tropex ::
Živjo,
kot zmeraj se najraje k vam obrnem na pomoč, ker ste edini v tej državi da znate pomagati, zato se vam zopet vnaprej zahvaljujem.
Problem:
Ko povežem zunanji disk z laptopom, mi ga ne zazna.
Situacija:
Če povežem npr. grafično tablico preko USB-ja mi dela normalno. Pravkar sem želel povezati telefon preko USB-a z laptopom in mi ga ne zazna...
Nikoli nisem ''varno'' odstranjeval kompomenent, se pravi s kliki pri urici. Ampak enostavno izklopil in mi ni delal težav, evo zdaj pa je začeo sra...
Prosim za pomoč.
Hvala,
Tropex
kot zmeraj se najraje k vam obrnem na pomoč, ker ste edini v tej državi da znate pomagati, zato se vam zopet vnaprej zahvaljujem.
Problem:
Ko povežem zunanji disk z laptopom, mi ga ne zazna.
Situacija:
Če povežem npr. grafično tablico preko USB-ja mi dela normalno. Pravkar sem želel povezati telefon preko USB-a z laptopom in mi ga ne zazna...
Nikoli nisem ''varno'' odstranjeval kompomenent, se pravi s kliki pri urici. Ampak enostavno izklopil in mi ni delal težav, evo zdaj pa je začeo sra...
Prosim za pomoč.
Hvala,
Tropex
BorutK-73 ::
Možno da ti je disk crknil. Lahko probaš na drugem računalniku ali kakšni drugi napravi z usb vhodom(TV, media player...)
ps
Da mogoče nisi pozabil še priklopit elektriko če je 3.5 disk.
ps
Da mogoče nisi pozabil še priklopit elektriko če je 3.5 disk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk crknilOddelek: Strojna oprema | 1310 (697) | BivšiUser2 |
» | windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3418 (2464) | roko88 |
» | Problem z wireless USB ključkom CiscoOddelek: Omrežja in internet | 1174 (976) | Boomy |
» | HP prenosnik- USB težavaOddelek: Strojna oprema | 2153 (1765) | dj71 |
» | eSata disk od HoferjaOddelek: Strojna oprema | 11503 (7922) | dolenska |