Forum » Omrežja in internet » Ipad se ne poveze na internet
Ipad se ne poveze na internet
Cancer ::
Pozdravljeni,
imam Ipada s katerim sem se povezoval na internet v Spaniji. Ko sem prisel v slovenijo se pa ne morem povezati na internet.
Povezava z wifijem deluje, ce grem pa pod nastavitve mi pa kaze da imam izbran vpn hola spain. Kako nastavim nazaj na slovenski vpn? Med opcijami ga nimam, ne vem pa kako ga dodam sam ( kateri server moram izbrati) Sem ze resetiral network na ipadu, tezava pa ostaja.
imam Ipada s katerim sem se povezoval na internet v Spaniji. Ko sem prisel v slovenijo se pa ne morem povezati na internet.
Povezava z wifijem deluje, ce grem pa pod nastavitve mi pa kaze da imam izbran vpn hola spain. Kako nastavim nazaj na slovenski vpn? Med opcijami ga nimam, ne vem pa kako ga dodam sam ( kateri server moram izbrati) Sem ze resetiral network na ipadu, tezava pa ostaja.
zee ::
Ne rabis VPNja.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Cancer ::
Kako ga izbrisem? Prej sem imel aplikacijo za vpn ki sem jo izbrisal, vpn zavihek v nastavitvah pa se kar ostaja. Imam izklopljen sedaj vpn, ko se pa povezem na wifi, se le ta samodejno vklopi nazaj.
Ok resil tezavo. Hvala za pomoc. Tema se lahko zaklene.
Ce se bo kdo imel podoben problem. Najprej izbrises VPN aplikacijo, nato naredis se network reset. Zadeva sedaj deluje.
Ok resil tezavo. Hvala za pomoc. Tema se lahko zaklene.
Ce se bo kdo imel podoben problem. Najprej izbrises VPN aplikacijo, nato naredis se network reset. Zadeva sedaj deluje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cancer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9850 (6746) | čuhalev |
» | Z OpenVPN-jem ven iz MPLS-ja? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15635 (14579) | SeMiNeSanja |
» | VPN za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 4168 (3496) | trnvpeti |
» | povezava laptopa s kabelskim internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2657 (2276) | orangebud |
» | VPN - Virtual Private NetworkOddelek: Pomoč in nasveti | 2267 (1956) | McGregorSLO |