Forum » Mobilne tehnologije » Telefoniranje BiH
Telefoniranje BiH
clip ::
Pozdravljeni
Zanima me, kateri predplačniški paket se splača kupiti v BiH ?
Potreboval bi za 3 dnevno potovanje toliko, da se mogoče javim domov in sem dosegljiv.
Za vsak odgovor bom hvaležen.
lp sašo
Zanima me, kateri predplačniški paket se splača kupiti v BiH ?
Potreboval bi za 3 dnevno potovanje toliko, da se mogoče javim domov in sem dosegljiv.
Za vsak odgovor bom hvaležen.
lp sašo
Pozdrav od Clipa
Mavrik ::
Noben? Za tako malo uporabe pač kliči čez roaming.
The truth is rarely pure and never simple.
shadeX ::
Za samo 3. dni pošlješ SMS 2x na dan, toliko da vejo da si živ. To je najcenejša varianta :)
pero12 ::
Kupi si predplačniški paket Frend (frend.mtel.ba) za 4 KM, to je 2 eur, dobiš sim kartico in naložen denar na kartici.
Barko ::
Hm, če lahko še jaz vskočim .... ne bom blizu CRO meje, bom pa rabil internet cca. 1GB v šrih dneh. Predlog?
Scorpia ::
Tam imajo skoz neke akcije. Bratranc je neki govoril, da za 4km dobis 500mb. Ker pac nisem rabil, se nisem poglabljal. Tako da poglej predplacnisko ponudbo pri operaterjih.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44978 (21324) | VrtniPalcek |
» | Mobilni podatki v ZDAOddelek: Mobilne tehnologije | 3878 (3507) | stefi91 |
» | Predplačniški mobilni internet brez časovne omejitve?Oddelek: Omrežja in internet | 2618 (2273) | 49106 |
» | Predplačniški paket, kateriOddelek: Mobilne tehnologije | 5020 (4363) | OvCa77 |
» | tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37934 (32785) | Bobr123 |