Forum » Loža » Pošta iz Amerike, nepošiljanje v SLO
Pošta iz Amerike, nepošiljanje v SLO
wade ::
Naročil bi nek vzorec, a trgovina pošilja samo v USA. Zanima me, ali obstaja kakšna varianta, kjer bi za vse skupaj porabil do 10 €?
Namreč trgovina pošilja samo v USA. Vzorec + neka revija staneta za vse iz USA manj kot 2$ skupaj s poštnino.
Probal sem preko shipito, vendar moram uporabiti njihovo storitev, da mi oni plačajo (ker trgovina sprejme le USA kartice) in že ta storitev nanese 9 €. Verjetno bi me na koncu vse skupaj prišlo čisto preveč, vsaj za to omenjeno naročilo.
Obstaja kakšna cenejša varianta, torej da prejmem vse skupaj za nekje 10 €?
Namreč trgovina pošilja samo v USA. Vzorec + neka revija staneta za vse iz USA manj kot 2$ skupaj s poštnino.
Probal sem preko shipito, vendar moram uporabiti njihovo storitev, da mi oni plačajo (ker trgovina sprejme le USA kartice) in že ta storitev nanese 9 €. Verjetno bi me na koncu vse skupaj prišlo čisto preveč, vsaj za to omenjeno naročilo.
Obstaja kakšna cenejša varianta, torej da prejmem vse skupaj za nekje 10 €?
BivšiUser2 ::
Nekjr na tem forumu (kaj več na žalost ne vem) je omenjena neka firma, ki ima lager v uk in usa, ti kot naslov navedeš tisti naslov, oni pa pošljejo tebi.
Edit : Pardon, lager imajo v DE in UK http://www.cheaperandmore.com/kje-kupov...
Poguglaj za podobne firme.
Edit : Pardon, lager imajo v DE in UK http://www.cheaperandmore.com/kje-kupov...
Poguglaj za podobne firme.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Nikonja ::
Obstaja ker nekaj firm katere prevzamejo tvoj paket in ti ga pošljejo ampak nobena ni poceni, vsaj jaz nisem še najdel poceni varijanto.
wade ::
http://www.borderlinx.com/SI/en/
?
Njihov kalkulator mi naračuna 30 $... Če bi bilo kaj večjega in vrednejšega, ne bi bil problem naročiti prek teh firm, samo ko pa je pošiljanje 30x dražje kot vrednost izdelka, se ti pa zdi neumno.
janezvalva je izjavil:
pošlješ na naslov tvojega znanca v zda. nato pa on pošlje tebi
Noben znanec nima stalnega naslova trenutno, ampak imaš prav, bom poskušal poiskati nekoga. Se mi zdi da je to edina smiselna rešitev, pa raje nekomu pustim dodatnih 5€ za minuto dela na pošti, pa me bo še vedno prišlo veliko ceneje kot preko teh firm. Slednje so bolj namenjene naročanju dražjih paketov. Sem mislil, če obstaja kakšno podobno podjetje, ki bi pošiljala tudi cenejše izdelke kot so revije in bi bila potem njihova marža temu primerno nižja...
Jazzie ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 21228 (16083) | kronik |
» | Cheaper&More, preprosto čežmejno nakupovanjeOddelek: Loža | 3111 (1992) | Yohan del Sud |
» | NAS buildOddelek: Kaj kupiti | 884 (782) | cen1 |
» | Nook Simple TouchOddelek: Kaj kupiti | 2016 (1535) | neres |
» | Nakup iPhona 4 možen tudi za SlovenceOddelek: Mobilne tehnologije | 5624 (4251) | xCore |