» »

arial, helvetica, sans

arial, helvetica, sans

sinicka ::

v zadnjih dneh sem dobila ze trikrat mail z zgoraj navedenim subjectom. in to od ljudi, za katere prvic slisim ali pa vem, da me gotovo nimajo v imeniku ... aja, pa vedno mi je norton javil, da sem dobila file z virusom. pa me zanima, ce kdo kaj ve o tem virusu, kaj naredi, kako se siri, kaj lahko naredim proti njemu, skratka karkoli ...
lp

mescaline9 ::

Norton ti ob opozorilu pove tudi ime virusa. Ponavadi je nekaj v stilu W32........

Tisto ime vnesi v ta iskalnik pa ti bo povedal mal več o njem.
Ni skrbi, kaj narediti proti njemu (vsaj zate ne) dokler ga norton najde. Sicer so pa na nortonovih straneh tudi removal tools in razne informacije okoli virusa.

sinicka ::

se nekaj me zanima ... na tisti strani pise, da je ta virus - w32 Klez.h ena oblika virusa w32 klez.e a se mi norton zazna tega s h-jem, a bi mi zaznal tudi tistega z e-jem?
a je bilo vedno toliko mailov z virusi al je zdaj ena epidemija? ker imam ze dolgo ta program za viruse, pa se mi ni se nikoli toliko pritozeval ...
lp

darh ::

@sinicka: sploh ni potrebe za tako sekiranje. Če ti antivirus najde virus v mailu, briši. Sploh ni potrebe gledat kakšen virus je to, kdo ga je poslal (ta info je skorej 100% fake), vsebino maila ipd... Brez veze. Ti samo briši.
Excuses are useless! Results are priceless!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29340525 (15507) brainiac20
»

GMAIL je iz mojega naslova moji punci poslal virus!

Oddelek: Pomoč in nasveti
132172 (1752) mzupin
»

Zakaj email.si kot edina mail storitev nima protivirusne zascite

Oddelek: Omrežja in internet
131836 (1525) Caligula
»

Ameriški imigracijski sistem zadel virus

Oddelek: Novice / Varnost
92258 (2258) Pyr0Beast
»

Virusi!Nujno!