Forum » Omrežja in internet » arial, helvetica, sans
arial, helvetica, sans
sinicka ::
v zadnjih dneh sem dobila ze trikrat mail z zgoraj navedenim subjectom. in to od ljudi, za katere prvic slisim ali pa vem, da me gotovo nimajo v imeniku ... aja, pa vedno mi je norton javil, da sem dobila file z virusom. pa me zanima, ce kdo kaj ve o tem virusu, kaj naredi, kako se siri, kaj lahko naredim proti njemu, skratka karkoli ...
lp
lp
mescaline9 ::
Norton ti ob opozorilu pove tudi ime virusa. Ponavadi je nekaj v stilu W32........
Tisto ime vnesi v ta iskalnik pa ti bo povedal mal več o njem.
Ni skrbi, kaj narediti proti njemu (vsaj zate ne) dokler ga norton najde. Sicer so pa na nortonovih straneh tudi removal tools in razne informacije okoli virusa.
Tisto ime vnesi v ta iskalnik pa ti bo povedal mal več o njem.
Ni skrbi, kaj narediti proti njemu (vsaj zate ne) dokler ga norton najde. Sicer so pa na nortonovih straneh tudi removal tools in razne informacije okoli virusa.
sinicka ::
se nekaj me zanima ... na tisti strani pise, da je ta virus - w32 Klez.h ena oblika virusa w32 klez.e a se mi norton zazna tega s h-jem, a bi mi zaznal tudi tistega z e-jem?
a je bilo vedno toliko mailov z virusi al je zdaj ena epidemija? ker imam ze dolgo ta program za viruse, pa se mi ni se nikoli toliko pritozeval ...
lp
a je bilo vedno toliko mailov z virusi al je zdaj ena epidemija? ker imam ze dolgo ta program za viruse, pa se mi ni se nikoli toliko pritozeval ...
lp
darh ::
@sinicka: sploh ni potrebe za tako sekiranje. Če ti antivirus najde virus v mailu, briši. Sploh ni potrebe gledat kakšen virus je to, kdo ga je poslal (ta info je skorej 100% fake), vsebino maila ipd... Brez veze. Ti samo briši.
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40524 (15506) | brainiac20 |
» | GMAIL je iz mojega naslova moji punci poslal virus!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2172 (1752) | mzupin |
» | Zakaj email.si kot edina mail storitev nima protivirusne zasciteOddelek: Omrežja in internet | 1836 (1525) | Caligula |
» | Ameriški imigracijski sistem zadel virusOddelek: Novice / Varnost | 2258 (2258) | Pyr0Beast |
» | Virusi!Nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1322 (1145) | MOJNET.net |