Forum » Navijanje » AMD Duron @? in Ati Radeon 7200
AMD Duron @? in Ati Radeon 7200
Boki_ ::
Rad bi navil svojega Durona 1000Mhz na največjo mogočo frekvenco. Imam Tt DragonOrb hladilnik. Mi lahko prosim kdo (kdor je že navil Durona) pošlje podatke o najvišji možni napetosti, množilniku in FSB frekvenci (da bo procesor deloval stabilno).
Rad bi navil tudi Radeona 7200 64 MB TvOut. Naredil sem si rebra za pomnilnik ter nova rebra z ventilatorjem za GPU.
Mi lahko kdo pošlje tudi za grafično podatke o najvišji možni frekvenci GPU-ja in ram-a.
THANXXXX
Rad bi navil tudi Radeona 7200 64 MB TvOut. Naredil sem si rebra za pomnilnik ter nova rebra z ventilatorjem za GPU.
Mi lahko kdo pošlje tudi za grafično podatke o najvišji možni frekvenci GPU-ja in ram-a.
THANXXXX
I'm back
- zaklenilo: OwcA ()
OwcA ::
Pobrskaj po forumu, preberi članke, preberi temo Preberi me! in nikar ne sprašuj že tisočkrat povedanega, oziroma preveč splošnega. S tem škodiš sebi, saj ne boš dobil nobenih koristnih odgovorov in drugim, saj kot vidiš vsem pada toleranca za ponovno premlevanje nam znanega.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se navijajo grafične karticeOddelek: Navijanje | 2117 (1370) | Wad@ |
» | Začetnik v navijanju...Oddelek: Navijanje | 1135 (904) | sirotka |
» | Hlajenje za ram na grafični karticiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 941 (752) | kuglvinkl |
» | OC durona 800 ali ko ti procesor rece neOddelek: Navijanje | 1172 (974) | jamiroq |
» | Red Storm Overclocking!!!!!!!!Oddelek: Navijanje | 1042 (944) | R@C@ |