Forum » Loža » najceneje v Bristol, V.Britanija (NUJNO)
najceneje v Bristol, V.Britanija (NUJNO)
zero_max ::
V roku približno enega tedna se moram pojaviti v enem izmed manjših krajev blizu Bristola. Nikoli do sedaj nisem kupoval letalske karte prek spleta.
Zanima me katera je nacenejša opcija potovanja (povratna karta): nakup oz. rezervacija karte prek spleta/prek potovalne agencije/drugo?
Živim na Primorskem in nimam banč.računa/kartice za nakup prek spleta.
Hvala za pomoč!
Zanima me katera je nacenejša opcija potovanja (povratna karta): nakup oz. rezervacija karte prek spleta/prek potovalne agencije/drugo?
Hvala za pomoč!
Invictus ::
skyscanner.com
Tam si poišči.
Tam si poišči.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
[D]emon ::
Kjerkoli bos iskal, brskaj s cookies na off.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
MadMen ::
V roku približno enega tedna se moram pojaviti v enem izmed manjših krajev blizu Bristola. Nikoli do sedaj nisem kupoval letalske karte prek spleta.
Hvala za pomoč!
Pogooglaj kakšno agencijo, ki se prav s kartami ukvarja, ali pa ti kak kolega kupi pa mu daš denar. Za zadnjo varjatno je že nekdo omenil stran za iskanje letov in primerjavo cen, tako da srečno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potovanje v ZDAOddelek: Loža | 10670 (9081) | fosil |
» | Kako poceni do Hagen-a (oz. Dortmund)?Oddelek: Loža | 1510 (1211) | cortez |
» | kupovanje letalske karte brez karticeOddelek: Loža | 3359 (2871) | mitja_i |
» | Ubuntu odprl svojo spletno trgovino s skladbamiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6627 (5372) | Bor H |
» | Let z letalom na Irsko.Oddelek: Loža | 4131 (2120) | MitjaM. |