Forum » Programska oprema » ClassicShell bližnjice
ClassicShell bližnjice
CyberPunk ::
A mogoče kdo ve, kako nastaviti ClassicShell start menu (izbran imam Classic Style), da bo pritisk na tipko glede na črko odprl aplikacijo, ki je pinnana na zgornjem delu in se začne na tako črko?
Konkretno - sedaj mi recimo pritisk na D odpre Documents, pritisk na P pa Programs (v spodnjem delu). Vem, da naj bi bilo to privzeto delovanje (P in D sta podčrtana), ampak prejšnje verzije so mi odprle eventuelno prvo aplikacijo, ki se je na vrhu začela na D oz. P (in ne default sistemskih opcij spodaj - čeprav sem jih seveda imel tudi prej).
Konkretno - sedaj mi recimo pritisk na D odpre Documents, pritisk na P pa Programs (v spodnjem delu). Vem, da naj bi bilo to privzeto delovanje (P in D sta podčrtana), ampak prejšnje verzije so mi odprle eventuelno prvo aplikacijo, ki se je na vrhu začela na D oz. P (in ne default sistemskih opcij spodaj - čeprav sem jih seveda imel tudi prej).
- spremenilo: CyberPunk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako do slike na drugem monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1055) | Valery |
» | Windows Phone 8.1 prinaša precej novostiOddelek: Novice / Windows Mobile | 21052 (16018) | roccat |
» | Bo v Nokii N9 Intelov Atom?Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 8310 (6209) | CaqKa |
» | Dual boot med Win7 in XPOddelek: Operacijski sistemi | 3026 (2447) | kmetek |
» | Brisanje Zaklenjene mape.Oddelek: Operacijski sistemi | 1251 (1083) | supaFlaj |