Forum » Pomoč in nasveti » MS Word 2013
MS Word 2013
johanblond ::
Imam en add-in za Office, ki je pravzaprav kar velik standalone program, v Wordu doda potem svoj tab.
Ko zaženem Word, mi kar dolgo nalaga ta Add-in (5-10 sekund).
Rad bi uredil tako, da mi ta add-in ne loada ob zagonu, amapk le takrat ko ga dejansko rabim.
Se pravi, rabim hiter zagon, rabim viden tab v Wordu, ko pa bom rabil ta add-in bom kliknil na tab in takrat bom pa že počakal če vse naloda.
Če diseblam ta add-in ga nimam več, ga pa občasno (zelo nujno) rabim. Samo rad bi se znebil avtomatskega loadanja pri start-upu, ne pa samega add-ina.
Sem malo pogooglal pa nič pamentega, kakšen nasvet.
Ko zaženem Word, mi kar dolgo nalaga ta Add-in (5-10 sekund).
Rad bi uredil tako, da mi ta add-in ne loada ob zagonu, amapk le takrat ko ga dejansko rabim.
Se pravi, rabim hiter zagon, rabim viden tab v Wordu, ko pa bom rabil ta add-in bom kliknil na tab in takrat bom pa že počakal če vse naloda.
Če diseblam ta add-in ga nimam več, ga pa občasno (zelo nujno) rabim. Samo rad bi se znebil avtomatskega loadanja pri start-upu, ne pa samega add-ina.
Sem malo pogooglal pa nič pamentega, kakšen nasvet.
prtenjam ::
Pozdravljen,
To ni pod tvojo kontrolo in vse kar lahko narediš je, da Add-on onemogočiš, ko ga potrebuješ pa ga omogočiš. Druge na žalost ni ;(
To ni pod tvojo kontrolo in vse kar lahko narediš je, da Add-on onemogočiš, ko ga potrebuješ pa ga omogočiš. Druge na žalost ni ;(
Matjaž Prtenjak
https://mnet.si
https://mnet.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz cirilice v latinicoOddelek: Pomoč in nasveti | 4576 (3940) | Samo346 |
» | Kako:Link na namizju, ki datoteko kopira na USB ključOddelek: Programiranje | 2848 (2345) | sloxl8 |
» | ms office excel 2003, ctrl+s ne dela kot bi moralOddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (1002) | Duhec |
» | Firefox 3.0 RC1Oddelek: Programska oprema | 2195 (1220) | rapvirus |
» | Kako v Wordu dobiti znake nemške abecede?Oddelek: Programska oprema | 12203 (12072) | harvey |