Forum » Pomoč in nasveti » Kje je ta temna stran interneta
Kje je ta temna stran interneta
alese ::
Danes je bilo po tv, da je nemški morilec kupil orožje na neki temni strani interneta, prvič slišim za to pa imam internet že odkar je v sloveniji, kaj je torej to.Nimam nobenih nagnenj da bi koga ustrelil ali kupoval orožje, zanima mme zgolj zato, ker me čudi da to obstaja in me firbec mitra kje obstaja pa v kakšni obliki, torej tehnično me zanima, ker zdej se kar mal butastega počutim.
SaXsIm ::
Dark net. Deep web. Onion. Tor. Silk road.
Nekaj ključnih besed, da boš lahko googlal.
Nekaj ključnih besed, da boš lahko googlal.
SaXsIm
Seljak ::
TOR ziher ne. TOR je samo program/brskalnik in čisto nič drugega. On išče temno stran interneta/dark net
Seljak ::
Tako je! In ni popoln,kot že vemo. Torej ni nujno,da bomo z njim prišli na temačno stran interneta neopaženi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anonimnost ne obstaja več. (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9172 (7207) | FrRoSt |
» | Za kaj uporabljate hitri internet? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8078 (5790) | negotiator |
» | Poleg Silk Roada zaprli še 414 strani, Benthall ujet zaradi površnostiOddelek: Novice / Kriptovalute | 7119 (4080) | stb |
⊘ | Ste že kdaj obiskali "Deep Web"Oddelek: Loža | 11767 (10816) | Gandalfar |
» | Odkrit trojanec za rudarjenje bitcoinovOddelek: Novice / Kriptovalute | 11345 (9324) | Iatromantis |