Forum » Problemi človeštva » Napad v Nemčiji
Napad v Nemčiji
Temo vidijo: vsi
MasterTade ::
Zato se problem začne reševati v teh državah..Ne najprej ves folk preselit V Evropo in potem nekaj čarat ker jih večina sploh ne bi hotela več nazaj. S tem ustvarimo le še dodatne težave v Evropi
Mors omnia aequat
asdwasdwa ::
asdwasdwa> Mi zagovarjamo zaprte meje.
Ja, vi zagovarjate kršenje človekovih pravic na podlagi geografskega porekla.
Kam se naj obrnem ker ZDA kršijo moje človekove pravice? Jaz namreč želim živeti v LA-ju, 4 nadstropna vila in 15 000$ mesečnih prilivov, davkoplačevalski denar seveda. Pa mi tega ne omogočajo.
No še malo bolj resno, koga naj tožim, ker mi ZDA ne dajo državljanstva? Bi rekel tako na "oko", da me bo vsako sodišče odslovilo s tako neumno idejo kot je "pravica" do bivanja kjer koli se mi pač zahoče.
Sklep, to ni kršenje človekovih pravic. Slednje namreč ne zagotavljajo vsakemu Zemljanu, da živi kjer si to zaželi pač pa ima vsaka država pravico odločiti koga bo sprejela in koga ne bo.
asdwasdwa> To ni pobijanje nedolžnih ljudi.
Seveda je.
Aha se pravi vsaka država mora na morje poslat 35 reševalnih ladij, mesečno porabiti par milijonov evrov, zato da bodo nepismeni osebki lahko varno pluli z gumenjaki? Tko za ziher, če se slučajno kje potopijo da reševalna ladja pride pomagat?
Dej mi povej katera razvita država patruljira morje z reševalnimi čolni 24/7? Države se odzivajo na klic na pomoč ne pa da cele dneve in noči gonijo reševalne čolne po morju.
asdwasdwa> Če je nekdo tako nor da bo šel z gumenjakom brez motorja "preplavat" morje pač naj gre.
Komot vse naciste postavimo ven iz Evrope, potem pa zapremo meje, pa počakamo, da vidimo, kakšno mnenje bodo imeli, ko bodo v porušenih državah poskušali preživeti nekaj let.
Migrante nihče ni postavil ven iz njihove države. Še več, oblast je zahtevala da ostanejo v državi. Se pravi so prostovoljno zapustili državo in zdaj bi v Evropo. Ta tvoja primerjava itak ni na mestu. Mi živimo v Evropi kjer veljajo drugačna pravila kot v tretjemu svetu. In ni naš problem kakšna pravila in zakone imajo tam. Sami so si ustvarjali države zdej pa nej živijo v državah, ki so jih gradili na temeljih fašistično islamistične ideologije.
Obstaja tudi N-ta opcija. Reševalni čolni rešijo migrante iz potapljajočih se ladij in jih vrnejo nazaj. Tako se namreč dela v civiliziranem svetu. Če se italijanska ladja potaplja in jo reši španska ladja potem posadka na italijanski ladji ne dobi avtomatično španskega državljanstva in pravico do bivanja v Španiji ampak se vrnejo nazaj v Italijo oz. v državo iz katere prihajajo.
jype ::
asdwasdwa> Migrante nihče ni postavil ven iz njihove države.
Ne, sami so si izbrali državo, v kateri se bodo rodili.
asdwasdwa> Ta tvoja primerjava itak ni na mestu.
Razumljivo, da ni. Za naciste veljajo drugačna pravila, kot za vse ostale ljudi.
asdwasdwa> Sami so si ustvarjali države
Sami ste si ustvarili povojne poboje, potem ste pa spizdili v Argentino, odkar ste tam uničili ekonomijo pa spet nazaj rinete!
asdwasdwa> Obstaja tudi N-ta opcija. Reševalni čolni rešijo migrante iz potapljajočih se ladij in jih vrnejo nazaj. Tako se namreč dela v civiliziranem svetu. Če se italijanska ladja potaplja in jo reši španska ladja potem posadka na italijanski ladji ne dobi avtomatično španskega državljanstva in pravico do bivanja v Španiji ampak se vrnejo nazaj v Italijo oz. v državo iz katere prihajajo.
Razen, če ljudje z ladje zaprosijo za mednarodno zaščito po konvenciji ZN o beguncih. V tem primeru se jih sprejme, jim zagotovi nastanitev in eventuelno tudi državljanstvo.
Kdo bi vedel?
Razumljivo, da ni. Za naciste veljajo drugačna pravila, kot za vse ostale ljudi.
Sami ste si ustvarili povojne poboje, potem ste pa spizdili v Argentino, odkar ste tam uničili ekonomijo pa spet nazaj rinete!
asdwasdwa> Obstaja tudi N-ta opcija. Reševalni čolni rešijo migrante iz potapljajočih se ladij in jih vrnejo nazaj. Tako se namreč dela v civiliziranem svetu. Če se italijanska ladja potaplja in jo reši španska ladja potem posadka na italijanski ladji ne dobi avtomatično španskega državljanstva in pravico do bivanja v Španiji ampak se vrnejo nazaj v Italijo oz. v državo iz katere prihajajo.
Razen, če ljudje z ladje zaprosijo za mednarodno zaščito po konvenciji ZN o beguncih. V tem primeru se jih sprejme, jim zagotovi nastanitev in eventuelno tudi državljanstvo.
Kdo bi vedel?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: oo7 ()
asdwasdwa> Migrante nihče ni postavil ven iz njihove države.
Je*at ga, krut je ta svet. Jaz tudi nisem izbiral države rojstva. Mi zato pripada državljanstvo v ZDA?
Zahtevamo, da se upoštevajo že uveljavljena pravila in zakoni. Predvsem pa, da se vse obravnava enakopravno. Če jaz ne smem brez dovoljenja v ZDA pol tud migrant ne bo šel brez dovoljenja v Evropo. End of story.
Napačnen naslovnik. Še nisem bil v Argentini.
MasterTade> Zato se problem začne reševati v teh državah..Ne najprej ves folk preselit V Evropo in potem nekaj čarat ker jih večina sploh ne bi hotela več nazaj. S tem ustvarimo le še dodatne težave v Evropi
Sirija je imela prek 20 milijonov prebivalcev, ampak EU po tvoje ne more sprejeti desetine tega.
To, ali večina hoče ali noče nazaj, ni njihova odločitev, dejstvo pa je, da je vračati ljudi nekam, kjer jim grozi kršenje človekovih pravic, prepovedano.
Ne bom te zadrževal, če želiš v Siriji narediti red in zagotoviti pogoje, v katerih lahko večino beguncev naselimo nazaj v Sirijo, dokler tega ne storiš pa nasprotujem temu, da se pretvarjaš, da do beguncev nimamo obveznosti.
asdwasdwa> Je*at ga, krut je ta svet. Jaz tudi nisem izbiral države rojstva. Mi zato pripada državljanstvo v ZDA?
Pojdi na ambasado zaprosit za vizo, državljanstvo, mednarodno zaščito ali karkoli tretjega. Ti bodo že povedali, kako in kaj.
asdwasdwa> Zahtevamo, da se upoštevajo že uveljavljena pravila in zakoni. Predvsem pa, da se vse obravnava enakopravno. Če jaz ne smem brez dovoljenja v ZDA pol tud migrant ne bo šel brez dovoljenja v Evropo. End of story.
Če si begunec, potem imaš dovoljenje. Če bi se samo rad preselil, dovoljenje lahko precej enostavno dobiš.
asdwasdwa> Napačnen naslovnik. Še nisem bil v Argentini.
Nice try, tovariš Bajuk.
Sirija je imela prek 20 milijonov prebivalcev, ampak EU po tvoje ne more sprejeti desetine tega.
To, ali večina hoče ali noče nazaj, ni njihova odločitev, dejstvo pa je, da je vračati ljudi nekam, kjer jim grozi kršenje človekovih pravic, prepovedano.
Ne bom te zadrževal, če želiš v Siriji narediti red in zagotoviti pogoje, v katerih lahko večino beguncev naselimo nazaj v Sirijo, dokler tega ne storiš pa nasprotujem temu, da se pretvarjaš, da do beguncev nimamo obveznosti.
asdwasdwa> Je*at ga, krut je ta svet. Jaz tudi nisem izbiral države rojstva. Mi zato pripada državljanstvo v ZDA?
Pojdi na ambasado zaprosit za vizo, državljanstvo, mednarodno zaščito ali karkoli tretjega. Ti bodo že povedali, kako in kaj.
asdwasdwa> Zahtevamo, da se upoštevajo že uveljavljena pravila in zakoni. Predvsem pa, da se vse obravnava enakopravno. Če jaz ne smem brez dovoljenja v ZDA pol tud migrant ne bo šel brez dovoljenja v Evropo. End of story.
Če si begunec, potem imaš dovoljenje. Če bi se samo rad preselil, dovoljenje lahko precej enostavno dobiš.
asdwasdwa> Napačnen naslovnik. Še nisem bil v Argentini.
Nice try, tovariš Bajuk.
Zgodovina sprememb…
ČE izpolnjujejo pogoje, ČE so ZN njihovo državo uvrstili na seznam držav v katerih se odvija vojna. Afganistanci, Pakistanci, Maroko & ostale afriške države ne izpolnjujejo nobenega od naštetih pogojev. Torej nimajo pravice do nastanitve v Evropi. Državljanstvo? ZN konvencije ne predvidevajo državljanstva, torej nobena država ni dolžna migrantom zagotoviti državljanstvo. Prosilce za zaščito se po ZN konvencijah vrne nazaj v države iz katerih so prišli, ko je nevarnost mimo.
Mato989 ::
Komot vse naciste postavimo ven iz Evrope, potem pa zapremo meje, pa počakamo, da vidimo, kakšno mnenje bodo imeli, ko bodo v porušenih državah poskušali preživeti nekaj let.
Saj v tem je problem, ker oni niso sposobni sami ustvarit blagostanja... Jaz grem stavit da če iz danes na jutri preselimo vse Evropejce v Afriko, vse Afričane (in bližnji vzhod) pa v Evropo bi bila situacija obrnjena in bi po Evropi divjala "verska" vojna med šiiti in suniti, pa teroristični napadi itd. folk bi pa bežal v Afriko....
Če bi se vsi ki bežijo združili v nekaj milijonsko vojsko in porabili denar ki so ga plačali tihotapcem za orožje, bi nastala druga najmočnejša vojska Sveta po številu vojakov... spucali bi pa lahko cel Bližnji vzhod... samo kaj ko je lažje bežat in it na socialo.
asdwasdwa> ČE izpolnjujejo pogoje,
Drži.
asdwasdwa> ČE so ZN njihovo državo uvrstili na seznam držav v katerih se odvija vojna.
Ne drži. Vojno stanje v katerikoli državi ni kriterij, ki bi moral biti izpolnjen, da se podeli status begunca.
asdwasdwa> Afganistanci, Pakistanci, Maroko & ostale afriške države ne izpolnjujejo nobenega od naštetih pogojev.
Drži, a našteti pogoji niso relevantni.
asdwasdwa> Torej nimajo pravice do nastanitve v Evropi.
Ne drži. Pravico do nastanitve v Evropi ima vsak tujec, ki izpolnjuje pogoje, ki so precej drugačni od pogojev, ki si jih naštel ti.
asdwasdwa> Državljanstvo? ZN konvencije ne predvidevajo državljanstva, torej nobena država ni dolžna migrantom zagotoviti državljanstvo.
Ti itak nimaš pravice do bivanja v Sloveniji, ker ne znaš pravilno uporabljati rodilnika. Pot do državljanstva je neodvisna od tega, ali je človek begunec, ali kot tujec prebiva v državi na kakšni drugi pravni podlagi.
asdwasdwa> Prosilce za zaščito se po ZN konvencijah vrne nazaj v države iz katerih so prišli, ko je nevarnost mimo.
Ne drži. Sme se jih, a le pod določenimi pogoji, ki jih ti očitno ne poznaš.
Mato989> Saj v tem je problem, ker oni niso sposobni sami ustvarit blagostanja... Jaz grem stavit da če iz danes na jutri preselimo vse Evropejce v Afriko, vse Afričane (in bližnji vzhod) pa v Evropo bi bila situacija obrnjena in bi po Evropi divjala "verska" vojna med šiiti in suniti, pa teroristični napadi itd. folk bi pa bežal v Afriko....
Drži, če to storimo čez noč, bi bilo podobno. Evropa je 70 let brez vojn šele odkar se otroke pravilno šola, to pa se počne tudi že v Afriki, z našo pomočjo.
Mato989> Če bi se vsi ki bežijo združili v nekaj milijonsko vojsko in porabili denar ki so ga plačali tihotapcem za orožje, bi nastala druga najmočnejša vojska Sveta po številu vojakov... spucali bi pa lahko cel Bližnji vzhod... samo kaj ko je lažje bežat in it na socialo.
Vedno je enostavno predlagat drugim, kako bi lahko storili nekaj, kar je v praksi neizvedljivo.
Drži.
asdwasdwa> ČE so ZN njihovo državo uvrstili na seznam držav v katerih se odvija vojna.
Ne drži. Vojno stanje v katerikoli državi ni kriterij, ki bi moral biti izpolnjen, da se podeli status begunca.
asdwasdwa> Afganistanci, Pakistanci, Maroko & ostale afriške države ne izpolnjujejo nobenega od naštetih pogojev.
Drži, a našteti pogoji niso relevantni.
asdwasdwa> Torej nimajo pravice do nastanitve v Evropi.
Ne drži. Pravico do nastanitve v Evropi ima vsak tujec, ki izpolnjuje pogoje, ki so precej drugačni od pogojev, ki si jih naštel ti.
asdwasdwa> Državljanstvo? ZN konvencije ne predvidevajo državljanstva, torej nobena država ni dolžna migrantom zagotoviti državljanstvo.
Ti itak nimaš pravice do bivanja v Sloveniji, ker ne znaš pravilno uporabljati rodilnika. Pot do državljanstva je neodvisna od tega, ali je človek begunec, ali kot tujec prebiva v državi na kakšni drugi pravni podlagi.
asdwasdwa> Prosilce za zaščito se po ZN konvencijah vrne nazaj v države iz katerih so prišli, ko je nevarnost mimo.
Ne drži. Sme se jih, a le pod določenimi pogoji, ki jih ti očitno ne poznaš.
Mato989> Saj v tem je problem, ker oni niso sposobni sami ustvarit blagostanja... Jaz grem stavit da če iz danes na jutri preselimo vse Evropejce v Afriko, vse Afričane (in bližnji vzhod) pa v Evropo bi bila situacija obrnjena in bi po Evropi divjala "verska" vojna med šiiti in suniti, pa teroristični napadi itd. folk bi pa bežal v Afriko....
Drži, če to storimo čez noč, bi bilo podobno. Evropa je 70 let brez vojn šele odkar se otroke pravilno šola, to pa se počne tudi že v Afriki, z našo pomočjo.
Mato989> Če bi se vsi ki bežijo združili v nekaj milijonsko vojsko in porabili denar ki so ga plačali tihotapcem za orožje, bi nastala druga najmočnejša vojska Sveta po številu vojakov... spucali bi pa lahko cel Bližnji vzhod... samo kaj ko je lažje bežat in it na socialo.
Vedno je enostavno predlagat drugim, kako bi lahko storili nekaj, kar je v praksi neizvedljivo.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: konspirator ()
stjan ::
Potopit je treba vse čolne na Afriških obalah pa naj begunci plavajo v Evropo.
Če je lansko jesen lahko 80 letna babica na invalidskem vozičku prevozila 2000 km do Eu, bodo pa še iz Afrike lahko preplavali.
Pa še vprašanje zakaj nebi smeli čolnarjev vračati nazaj v Afriko?
Če se jih ne razume, pač ne moremo vedeti ali zahtevajo azil ali ne.
Če je lansko jesen lahko 80 letna babica na invalidskem vozičku prevozila 2000 km do Eu, bodo pa še iz Afrike lahko preplavali.
Pa še vprašanje zakaj nebi smeli čolnarjev vračati nazaj v Afriko?
Če se jih ne razume, pač ne moremo vedeti ali zahtevajo azil ali ne.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: thramos ()
Sirija praviš. Kaj naj naredimo z afganistanci, paksitanci, maročani, eritrejci, etipoijci katerih države niso v vojno in zato nimajo pravice do azila?
In ne EU na lastno pest ne more in ne sme sprejeti enega samega migranta. Dokler vsaj 50% Evrope ne privoli v sprejem (demokratično, na referendumu) Evropa nima pravice na naše stroške uvažat nikogar. Eno je pomoč, drugo je uvoz milijona ljudi, ki živijo na naš račun.
Ti sej sem se že pozanimal pa pravjo da ne bo šlo tako zlahka. Menda mi državljanstvo ne pripada tako na lepe oči. Pa tudi če bi mi ga čez 15 leti dali, seveda po vseh varnostnih pregledih, ustrezni izobrazbi in zaposlitvi, še vedno nisem enakovreden Američanom. Če sem več kot 6 mesecev na leto odsoten iz ZDA mi namreč državljanstvo odvzamejo. Preklete kršitve človekovih pravic... pa to... kako si drznejo kršiti osnovno
človekovo pravico do državljanstva v poljubni državi.
Ti, sam 85% teh migrantov tud ni beguncev. So ekonomski migrantje. Očitno za njih pravila ne veljajo, zakaj bi torej zame? In ne, dovoljenje za bivanje v ZDA ne dobiš enostavno. Je lažje zadet na lotu kot dobit državljanstvo v ZDA.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asdwasdwa ()
asdwasdwa> Kaj naj naredimo z afganistanci, paksitanci, maročani, eritrejci, etipoijci katerih države niso v vojno in zato nimajo pravice do azila?
Pravica do azila ni odvisna od tega, ali v njihovi državi obstaja vojna, tako da nekateri izmed njih imajo pravico do azila, nekateri pa ne.
asdwasdwa> In ne EU na lastno pest ne more in ne sme sprejeti enega samega migranta. Dokler vsaj 50% Evrope ne privoli v sprejem
To ne drži. EU zakonodaja se ne ukvarja s sprejemanjem migrantov, to določajo zakonodaje držav članic, vsaka posebej. Vse, kar EU zakonodaja določa, je enoten trg med državami članicami. Šengenski sporazum omogoča prost pretok ljudi med državami podpisnicami.
asdwasdwa> Ti sej sem se že pozanimal pa pravjo da ne bo šlo tako zlahka.
Zanimivo, meni so pa rekli, da lahko grem tja delat kadarkoli, državljanstvo pa dobim, če tam živim več kot pet let. Videti je, da se odločajo na podlagi vsakega posameznega primera.
asdwasdwa> Pa tudi če bi mi ga čez 15 leti dali, seveda po vseh varnostnih pregledih, ustrezni izobrazbi in zaposlitvi, še vedno nisem enakovreden Američanom.
Rad kompliciraš, vidim. Tvoja izbira.
asdwasdwa> Ti, sam 85% teh migrantov tud ni beguncev.
Številke iz riti lahko vlečem tudi jaz. Priznam, da tudi v mojem primeru ne bodo nič bolj prijetno dišale.
Da osnov slovenskega jezika ne obvladaš zgolj pomeni, da nimaš pravice biti državljan Slovenije (po mojem osebnem kriteriju, ki ni povezan z nobeno zakonodajo, podobno kot so tvoji namišljeni kriteriji za migrante in begunce malce drugačni od tistih v zakonodaji).
Pravica do azila ni odvisna od tega, ali v njihovi državi obstaja vojna, tako da nekateri izmed njih imajo pravico do azila, nekateri pa ne.
asdwasdwa> In ne EU na lastno pest ne more in ne sme sprejeti enega samega migranta. Dokler vsaj 50% Evrope ne privoli v sprejem
To ne drži. EU zakonodaja se ne ukvarja s sprejemanjem migrantov, to določajo zakonodaje držav članic, vsaka posebej. Vse, kar EU zakonodaja določa, je enoten trg med državami članicami. Šengenski sporazum omogoča prost pretok ljudi med državami podpisnicami.
Zanimivo, meni so pa rekli, da lahko grem tja delat kadarkoli, državljanstvo pa dobim, če tam živim več kot pet let. Videti je, da se odločajo na podlagi vsakega posameznega primera.
asdwasdwa> Pa tudi če bi mi ga čez 15 leti dali, seveda po vseh varnostnih pregledih, ustrezni izobrazbi in zaposlitvi, še vedno nisem enakovreden Američanom.
asdwasdwa> Ti, sam 85% teh migrantov tud ni beguncev.
Številke iz riti lahko vlečem tudi jaz. Priznam, da tudi v mojem primeru ne bodo nič bolj prijetno dišale.
Da osnov slovenskega jezika ne obvladaš zgolj pomeni, da nimaš pravice biti državljan Slovenije (po mojem osebnem kriteriju, ki ni povezan z nobeno zakonodajo, podobno kot so tvoji namišljeni kriteriji za migrante in begunce malce drugačni od tistih v zakonodaji).
Zgodovina sprememb…
Vidim da ameriške ambasade še od blizu nisi videl. Drugače bi vedel da 5 let bivanja v ZDA ni zadosten pogoj za državljanstvo, ravno tako poroka z osebo, ki ima ameriško državljanstvo ni zadosten pogoj za državljanstvo, še celo če imaš otroka z ameriškim državljanstvom (slednji ga avtomatično pridobi če se rodi v ZDA) to ni zadosten pogoj za državljanstvo. Za pridobitev dovoljenja za bivanje v ZDA je v 95% potrebno biti zaposlen pri ameriškem podjetju, slednje mora urejati vse ustrezne papirje. Malo manj ostra politika priseljevanja velja le za zdravstvene delavce. Vsi ostali morajo iti čez neizprosen sistem, katerega tvoje "pravice" do državljanstva ne zanimajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asdwasdwa ()
ProGo ::
asdwasdwa, samo nasvet. Dupe ne odneha, dokle ne naserje svoje dnevne doze sranja. Pač kdorkoli tisti dan pride, jih dobi.
Jaz že 2 meseca čakam na citat o njegovi trditvi kako je v Bibliju ukazano, da morajo kristjani pobijati nevernike (seveda v katerem od jezikov, ki so trenutno v uporabi). Tega pa ne zmore.
Jaz že 2 meseca čakam na citat o njegovi trditvi kako je v Bibliju ukazano, da morajo kristjani pobijati nevernike (seveda v katerem od jezikov, ki so trenutno v uporabi). Tega pa ne zmore.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: SuperVeloce ()
Spet z našo pomočjo, kaj niso sposobni sami? Rasizem izvira iz ravno takega mišljenja da nekdo ni sam sposobne priti na "naš" nivo... a so nam pomagali nezemljani? A so naše ceste gradili tujci ali udarniške brigade v Jugoslaviji? Tu je razlika, in v mentaliteti. To o šolanju pa raje ne bom, ker takih debilov z nazivi UNI DIPL, Svet ni uspel sproducirat vse do "pravilnega šolanja" rolam se od smeha.....
Ma kaj je v praksi neizvedljivo, kako so pa lahko v 2. SV vojni obstajali partizani, če pa je tako neizvedljivo, pa še denarja niso imeli da bi plačevali tihotapcem pa so prišli do orožja pa vsega... Kako so nekoč rekli, kjer je želja, tam je pot, problem je ker želje ni, vsi bi na enostaven način sedeli na sociali, kar tudi dokazuje da želijo v državo z največugodnostmi, ne pa v prvo VARNO državo... to jih je izdalo in zato simpatije več ni, pa sja jaz jim ne zamerim tega da želijo tja kjer je sociala najvišja, to bi vsak želel, zamerim dejstvo da o njih govorite kot o beguncih ko pa so dejansko ekonomski migranti po vseh definicijah... ko nekdo "beži" iz Hrvaške v Nemčijo je to jasno, ker če je on begunec, potem so vsi Hrvatje lahko tudi begunci.
Konvencija pa je pomankljiva ker ni dovolj definirana in je zlorabljena, jasno bi moralo pisat da lahko za azil zaprosiš le v prvi državi kjer ni razglašeno vojno stanje ali policijska ura... ne moreš ti hodit čez pol Sveta in si izmišljevat kje bi koristil pravice, zraven pa še razgrajat in ne upoštevat lokalnih zakonov...
prox ::
http://www.zurnal24.si/egipcanki-se-poz...
Ah ja. Upam, da ne bodo potem kristjani krivi, če bo koga infarkt zaradi pregretja telesa ali pa bo izgubljena igra zaradi prekomernega švicanja. Naj še kristjani začnejo z verižicami s križem skakati po igrišču..aja to bi bila pa najbrž provokacija in v nasprotju s športnim kodeksom.
Elghobashyjeva je pojasnila, da se je udeležila olimpijskih iger in ne sprehoda po modni brvi, ter dodala, da je ''dvakrat preverila kodeks oblačenja v tem športu, preden sem se odločila nastopiti.''
''Hidžab nosim že deset let. Ne bo me odvrnil od reči, ki jih imam rada. Odbojka na mivki je ena od teh reči,'' je povedal Egipčanka.
Ah ja. Upam, da ne bodo potem kristjani krivi, če bo koga infarkt zaradi pregretja telesa ali pa bo izgubljena igra zaradi prekomernega švicanja. Naj še kristjani začnejo z verižicami s križem skakati po igrišču..aja to bi bila pa najbrž provokacija in v nasprotju s športnim kodeksom.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prox ()
morbo ::
Who cares. Če se hočejo hendikepirat z dodatnimi cunami, naj se. Čimprej talibane na olimpijske igre, da bomo lahko gledali komedijo v burkah in z mrežo čez oči.
(ne saj ne, ženske v Afganistanu smejo na stadion le takrat ko je čas za njihovo javno usmrtitev)
(ne saj ne, ženske v Afganistanu smejo na stadion le takrat ko je čas za njihovo javno usmrtitev)
Ne na način ki smo mu bili priča lani Evropa ni sposobna sprejeti tolikšnega števila migrantov ker jih nimamo kam dat..In zakaj bi morala vse vedno reševati Evropa, ko pa je zraven teh vojnih žarišč na bližnjem vzhodu nekaj bogatih držav kot so Savdska Arabija, Dubaj..Aja saj res, to je Arabski polotok s svojo idiotsko mentaliteto, nič boljši od Sirije ali Afganistana. Pri nas dobijo še največ pravic, zato grejo sem, logično.
To da se uredi države ni na meni, vojn v teh državah zaradi mentalitete teh ljudi ne bo konec pa če čakamo do 2050..Še najbolje bi bilo če bi Evropejci vzpostavili lastno vodenje v teh državah, ampak kaj ko to domačinom spet ne bi bilo pogodu. Če ne pa na železno pest
Mors omnia aequat
ProGo> Jaz že 2 meseca čakam na citat o njegovi trditvi kako je v Bibliju ukazano, da morajo kristjani pobijati nevernike (seveda v katerem od jezikov, ki so trenutno v uporabi). Tega pa ne zmore.
Če bi imel internet, bi ga lahko sam našel.
http://www.atheistrev.com/2005/03/bible...
Ni težko.
MasterTade> In zakaj bi morala vse vedno reševati Evropa
In zakaj ne bi ravno nacistov sterali ven iz Evrope?
MasterTade> ko pa je zraven teh vojnih žarišč na bližnjem vzhodu nekaj bogatih držav kot so Savdska Arabija, Dubaj..Aja saj res, to je Arabski polotok s svojo idiotsko mentaliteto, nič boljši od Sirije ali Afganistana. Pri nas dobijo še največ pravic, zato grejo sem, logično.
Ja. Ti, kot klen slovenski kristjan, boš šel pa v Savdsko Arabijo, ker si pameten in veš, da imajo tam največ denarja.
MasterTade> To da se uredi države ni na meni,
Na tebi itak ni nič. Ti si se tukaj rodil in ti je prijetno, oni so se pa tam in jim ni. Da se selijo sem, je smiselno, pravilno in logično, da nekateri sem bežijo, je pa posledica tega, da jim tam grozijo.
Vse se bo uredilo, če se ne boste vsajali nad rečmi, ki se vas ne tičejo.
Ni težko.
MasterTade> In zakaj bi morala vse vedno reševati Evropa
MasterTade> ko pa je zraven teh vojnih žarišč na bližnjem vzhodu nekaj bogatih držav kot so Savdska Arabija, Dubaj..Aja saj res, to je Arabski polotok s svojo idiotsko mentaliteto, nič boljši od Sirije ali Afganistana. Pri nas dobijo še največ pravic, zato grejo sem, logično.
Ja. Ti, kot klen slovenski kristjan, boš šel pa v Savdsko Arabijo, ker si pameten in veš, da imajo tam največ denarja.
Na tebi itak ni nič. Ti si se tukaj rodil in ti je prijetno, oni so se pa tam in jim ni. Da se selijo sem, je smiselno, pravilno in logično, da nekateri sem bežijo, je pa posledica tega, da jim tam grozijo.
Zgodovina sprememb…
Invazija neizobraženih moških prosilcev za socialno podporo hoče živeti na naš račun - to se nas tiče.
Supremacistična ideologija "prebeglih" samskih moških napada Evropejke - to se nas tiče.
Za neizobraženi prišleke ni dela, torej bodo "zaposlitev" našili v kriminalu - to se nas tiče.
itd..
Zato ker so "nacisti" tisti ki ustvarjajo kapital in delovna mesta, iz katerih si lahko socialna država privošči futrat tudi MENA divjake. Koliko časa bo ta sistem še vzdržen, ne vem. V Afriki ni sociale, ker ni (več) nacistov.
Tako je, "nacisti" so dejansko napredek :) Saj vidimo, kako je bilo v vseh državah ki so jih rasistični beli okupatorji zapustili, nikejr se ne znajo zmenit.... pač rojeni za delavce, kot večina Slovencev
Veliko migrantov je muslimanov, zakaj ne grejo tja? Ja bogate države so, namesto fuzbal štadionov in 800 metrskih stolpnic bi lahko del denarja uporabili za pomoč tem ljudem, kar bi bil drobiž če primerjamo s temi projekti.
Na tebi itak ni ničsaj tudi na tebi ni pa vseeno s svojim nazi detektorjem nakladaš koga bi morali izgnati
Ti si se tukaj rodil in ti je prijetno, oni so se pa tam in jim ni. Da se selijo sem, je smiselno, pravilno in logično, da nekateri sem bežijo, je pa posledica tega, da jim tam grozijo.
Kot sem rekel, vzpostavit močno evropsko vodstvo, ne pa še eno lutko s katero se bodo igrale ZDA. Če bi bila ureditev držav res v interesu velesil bi problem že zdavnaj rešili, tako pa nismo niti na začetku, pa še radikalen islam bi izbrisali iz teh območij. Ta območja je treba dobesedno očistiti te svinjarije, kot s štrajfiksom
Mors omnia aequat
kixs ::
ProGo> Jaz že 2 meseca čakam na citat o njegovi trditvi kako je v Bibliju ukazano, da morajo kristjani pobijati nevernike (seveda v katerem od jezikov, ki so trenutno v uporabi). Tega pa ne zmore.
Ni težko.
To je stara zaveza. In citat govori zgolj o Izraelu in izgonu slabega iz Izraela.
Truga ::
"Hm, tele svete bukve so sicer nasa pravila, ampak so stara!"
Ne, ne bo slo tko. Biblija je biblija. Ne mors se zdej kle zmislevat.
perci ::
Tud islam ni problem. Problem so izkljucno fasisti. Sploh ni vazno kere vere so!
Nope, ne drži. Islam je zanič ideologija (ne vera).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
LovelyTruth ::
Tud islam ni problem. Problem so izkljucno fasisti. Sploh ni vazno kere vere so!
razlika je med Islamom in Krščanstvom, eni so šli stran od zažiganja čarovnic, pobijanja gejev,zaničevanja žensk in njihvih pravic,svobodomiselnih in ateistov,celo tako daleč da lahko kritizirajo in žalijo cerkev pase nič ne zgodi, ugani katera religija je še vedno na ravni krščanstva 500 let nazaj...
Mal si zamesal to. Preden so sli krscani stran od zaziganja carovnic se je moralo zgodit najvecje klanje v zgodovini civilizacije (takrat se je sicer carovnice klicalo kar Juden).
Torej priznavaš, da so kristjani šli stran od zažiganja čarovnic in največjih klanj v zgodovini? Super.
Sedaj pa povej isto še za islamiste.
papasmrk ::
Tale citat iz Biblije, ki ga je dupe izpostavil v angleščini se v slovenščini glasi tako:
Problem tega citata je v tem ker sploh ni krščanski, ker je iz stare zaveze. Krščanstvo se začne z novo zavezo in tam se kakšnih pozivov h kamenjanju ne bo našlo...
5 Mojzes 16,21-17,7
2 Če se najde v tvoji sredi, v katerem tvojih krajev, ki ti jih da GOSPOD, tvoj Bog, mož ali žena, ki dela, kar je hudo v očeh GOSPODA, tvojega Boga, s tem da prestopa njegovo zavezo 3 ter gre in služi drugim bogovom in se jim priklanja, ali soncu ali luni ali vsej nebesni vojski, česar nisem zapovedal, 4 in ti to povedo in slišiš o tem, tedaj zadevo dobro preišči! In glej, stvar je zanesljivo resnična: zgodila se je ta gnusoba v Izraelu; 5 tedaj odpelji tistega moža ali tisto ženo, ki sta storila to húdo stvar, k vratom,
moža ali ženo, in ju kamnaj, da umreta! 6 Po izjavi dveh ali treh prič naj se usmrti, kdor mora umreti; po izjavi ene priče pa se ne sme usmrtiti. 7 Pri usmrtitvi naj se najprej vzdigne proti njemu roka prič in potem roka vsega ljudstva. Tako odpravi zlo iz svoje srede!
Problem tega citata je v tem ker sploh ni krščanski, ker je iz stare zaveze. Krščanstvo se začne z novo zavezo in tam se kakšnih pozivov h kamenjanju ne bo našlo...
"Hm, tele svete bukve so sicer nasa pravila, ampak so stara!"
Sicer sem mislil, da se hecas, pa se izgleda ne.
Ne poznam ne ene, ne druge. Znam pa internet uporabljat. Sem pa tako razgledan, da vem, da je v Stari zavezi se kaj hujsega napisanega in da vecina uporablja Novo zavezo. Tako pac je.
Aston_11 ::
vecina uporablja Novo zavezo. Tako pac je.Uporabljajo, kar jim trenutno paše, skupni imenovalec pa je, da je besedilo napisal bog osebno.
Ti to resno?
Bom moral kaksno mamko vprasat...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
sesobebo ::
Invazija neizobraženih moških prosilcev za socialno podporo hoče živeti na naš račun - to se nas tiče.in je ta skrajni primer, ki si ga navedel, ze pravno resen v zakonodaji.
Supremacistična ideologija "prebeglih" samskih moških napada Evropejke - to se nas tiče.in je ta skrajni primer, ki si ga navedel, ze pravno resen v zakonodaji.
Za neizobraženi prišleke ni dela, torej bodo "zaposlitev" našili v kriminalu - to se nas tiče.in je ta skrajni primer, ki si ga navedel, ze pravno resen v zakonodaji.
ce imas kaj za prijavit je stevilka policije 113, do takrat pa:
Torej priznavaš, da so kristjani šli stran od zažiganja čarovnic in največjih klanj v zgodovini? Super.
Haha, dobr vic. Klele hocjo eni spet nazaj slavo starih let in plinskih celic. Sam tokrat za muslimane, namesto za zide. Drug sovrag, druga storija, isti motivi.
Haha, dobr vic. Klele hocjo eni spet nazaj slavo starih let in plinskih celic. Sam tokrat za muslimane, namesto za zide. Drug sovrag, druga storija, isti motivi.
Drugs much?
LovelyTruth ::
kaj so ti pa židi krivi?
Kdo pa hoče plinske celice?
če ti govoriš v množini ker je en tako rekel, potem lahko mi za tebe isto uporabimo...
to je pa dober komentar na take kot ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LovelyTruth ()
Mislim da oba veva da ne mislim tebe, se ni tle zdej treba nic pretvarjat. Evo primer super posta:
"Saj mi samo zagovarjamo da jih ne resimo pred plinskimi celicami (ali odprtim morjem v gumenjaku, big difference), ce jih pa pri njih postrelijo pa tudi ni nasa stvar"
ayyyy lmao
To, da ne zagovarjaš pobijanja nedolžnih ljudi, nacisti že dolgo časa imenujete "ustvarjanje še večjega problema".
Ne, to si ti izmišljuješ. Mi zagovarjamo zaprte meje. Nazaj se jih lahko odpelje s čolni, letali. Še najlažja opcija je da se jih nikoli ne pripelje v Evropo. To ni pobijanje nedolžnih ljudi. Če je nekdo tako nor da bo šel z gumenjakom brez motorja "preplavat" morje pač naj gre. Sam ne pol jokat, da Evropa noče poslat reševalnih čolnov. Sej ni dolžnost Evrope patruljirat po morjih in oceanih ter reševat polpismene osebke, ki očitno ne premorejo niti toliko možganov da bi vedeli, da se z gumenjakom ne gre čez tako veliko morje.
"Saj mi samo zagovarjamo da jih ne resimo pred plinskimi celicami (ali odprtim morjem v gumenjaku, big difference), ce jih pa pri njih postrelijo pa tudi ni nasa stvar"
ayyyy lmao
Mislite, da v drugi paralelni dimenziji v npr. Turčiji in ostalih islamiziranih državah tudi ljudje (lahko?) javno odpirajo teme na forumih in diskutirajo in rešujejo probleme civilizirano in brez sankcij, npr. kako je Krščanstvo slabo? Ali gredo lepo na ulico se osebno pomenit z naključnim mimoidočim kristjanom/ateistom/homoseksualcem(če še sploh obstajajo tam, navadne smrtnike mislim, ne plačance ali bogatune.)
Ali pa je tam problem cenzura in zato množično hodijo sem, da bodo lahko na ravni dostojnega človeka diskutirali o raznoraznih problemih? Ker nekako deluje, da se par osebkov ni strinjalo z tujim razmišljanjem in so izgubili glavo - ta drugi, željni normalne diskusije in normalnega življenja. Jap SJWji, ti navadni smrtniki željni normalnega življenja so krivi, da ljudje v tretjem svetu, ki si želijo tudi normalnega življenja ne morejo imeti le-tega in zato je treba pobiti vse belce/kristjane/homoseksualce/younameit in hoditi v EU po socialo?
Dokler se vse skupaj dogaja v virtualnem svetu (žaljenje, zmerjanje, grožnje), jaz ne vidim tako velikega problema kot pa nekateri. In ta iste osebe gledajo na kriminalna dejanja norih osebkov v realnem svetu skozi prste, med tem ko bi ličnali tiste, ki izražajo ne strinjanje na forumu.
Hvala bogu da obstajate. Takšni mislim, ki bi pofojbali tiste, ki se z mišljenjem tujega na internetu ne strinjajo. Kako bi šele izgledala debata med vami IRL
must fight for our freedoms
Ali pa je tam problem cenzura in zato množično hodijo sem, da bodo lahko na ravni dostojnega človeka diskutirali o raznoraznih problemih? Ker nekako deluje, da se par osebkov ni strinjalo z tujim razmišljanjem in so izgubili glavo - ta drugi, željni normalne diskusije in normalnega življenja. Jap SJWji, ti navadni smrtniki željni normalnega življenja so krivi, da ljudje v tretjem svetu, ki si želijo tudi normalnega življenja ne morejo imeti le-tega in zato je treba pobiti vse belce/kristjane/homoseksualce/younameit in hoditi v EU po socialo?
Dokler se vse skupaj dogaja v virtualnem svetu (žaljenje, zmerjanje, grožnje), jaz ne vidim tako velikega problema kot pa nekateri. In ta iste osebe gledajo na kriminalna dejanja norih osebkov v realnem svetu skozi prste, med tem ko bi ličnali tiste, ki izražajo ne strinjanje na forumu.
Hvala bogu da obstajate. Takšni mislim, ki bi pofojbali tiste, ki se z mišljenjem tujega na internetu ne strinjajo. Kako bi šele izgledala debata med vami IRL
must fight for our freedoms
Tvoje pravice se končajo s tvojimi enovrstičnimi komentarji.
Manu ::
Da ti ne bo kakšna žival vzela pravice do življenja, ko te bo mati narava napadla in zahtevala fizične poškodbe in naravne katastrofe. Upam, da ti bodo pravice takrat kaj pomagale, ko bodo naravne katastrofe vzele stvari v svoje roke. Takrat ti bodo ostale samo še dolžnosti. Mogoče se grdo sliši ampak zakon narave je še vedno zakon nad vsemi zakoni.
Človekove pravice se tičejo odnosov med ljudmi. Narava in fizikalni zakoni so tu izključeni. Človekove pravice so eno, zakoni narave so drugo.
Če si prebral deklaracijo o človekovih pravicah, ti bo bolj jasno kaj je smisel te deklaracije. Preambula vse razloži.
Kritiziramo prišleke, da so nevedni (in tudi so), ampak vidim, da avtohtoni prebivalci niso nič boljši. Zahvalijo se lahko le sreči, da so bili rojeni v okolju, ki jih je izoblikovalo tako, da so jim človekove pravice samoumevne, znanja pa o njih nimajo prav nič. Sramota.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 159978 (145641) | BigWhale |
» | Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016 (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Problemi človeštva | 216710 (176531) | Alencica |