Forum » Problemi človeštva » Napad v Nemčiji
Napad v Nemčiji
Temo vidijo: vsi
vostok_1 ::
Breaking?
To se je vedlo že dolgo časa.
To se je vedlo že dolgo časa.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
oo7 ::
Sirci v mojem stanovanju živijo zastonj. Država zanje ne plačuje najemnine.
Nisem imela pomislekov do družine beguncev. Imela sem jih do države. Ker sem sumila, da je slab partner. Imela sem prav.
https://fokuspokus.si/article/1701?=sir...
Nisem imela pomislekov do družine beguncev. Imela sem jih do države. Ker sem sumila, da je slab partner. Imela sem prav.
Vanich ::
Sploh pa ne vem, zakaj se ta babura sploh pritožuje? Beguncem je treba pomagati! Brezpogojno!
Samo - res: SJW-ji so totalni hipokriti. Še veliko hujši, kot so to bili včasih tisti nagravžni narcisoidni hipurji.
Never trust a SJW.
asdwasdwa ::
Zakaj bi davkoplačevalci plačevali najemnino? Kar sama naj plačuje stroške za migrante, ki jih je na lastno željo naselila v stanovanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: asdwasdwa ()
Unknown_001 ::
Martin Krpan je izjavil:
Ha ha ha
http://www.reporter.si/svet/posiljena-l...
Kaj naredi pranje možganov... džizs faking krajst. Za normalno bitje to nikakor ni sprejemljivo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
jype ::
Raptor F16> Kaj naredi pranje možganov... džizs faking krajst. Za normalno bitje to nikakor ni sprejemljivo.
Ja, dajmo pokazat, kaj naredi pranje možganov:
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: hamez66 ()
Mato989 ::
Ženska si je kriva sama, kaj pa sanja o tej multikulti falirani logiki... da si pa tako neumen da ne prijaviš posilstva ti pa pač ni več pomoči, dol v Alepo z njo :)
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Tezaab ()
perci ::
jype, zakaj relativiziraš? A to, da so kreteni z opranimi možgani na forumu, kaj zmanjšuje dejstvo, da so jo posilili arabski migranti in da ona tega (zaradi levičarsko spranih možganov) ni korektno prijavila?
perci> jype, zakaj relativiziraš? A to, da so kreteni z opranimi možgani na forumu, kaj zmanjšuje dejstvo, da so jo posilili arabski migranti in da ona tega (zaradi levičarsko spranih možganov) ni korektno prijavila?
Nič ne relativiziram. Arabskih migrantov je manj kot promil, kretenov na forumih pa več kot 10 odstotkov prebivalstva EU. Popolnoma jasno je, kdo ogroža temelje EU in kvaliteto življenja na tem ozemlju.
Pepca*Kardelj> Lepa hvala za odgovore. V ničemer me nisi razočaral.
No, vidiš, še par takih izmenjav, pa boš tudi ti postal multikulturen in boš razumel, da če trije priseljenci nekoga posilijo, neki drugi trije priseljenci niso odgovorni za to dejanje.
Nič ne relativiziram. Arabskih migrantov je manj kot promil, kretenov na forumih pa več kot 10 odstotkov prebivalstva EU. Popolnoma jasno je, kdo ogroža temelje EU in kvaliteto življenja na tem ozemlju.
Pepca*Kardelj> Lepa hvala za odgovore. V ničemer me nisi razočaral.
No, vidiš, še par takih izmenjav, pa boš tudi ti postal multikulturen in boš razumel, da če trije priseljenci nekoga posilijo, neki drugi trije priseljenci niso odgovorni za to dejanje.
Zgodovina sprememb…
dripac ::
perci> jype, zakaj relativiziraš? A to, da so kreteni z opranimi možgani na forumu, kaj zmanjšuje dejstvo, da so jo posilili arabski migranti in da ona tega (zaradi levičarsko spranih možganov) ni korektno prijavila?
In to spremeni njeno falirano logiko kako že?
Pa daj že enkrat odpri temo o kretenih na forumu, mislim da boš glavna zvezda - in tema debate.
Pa ne pozabi omenit fojb in Putina. Ker si res butthurt zaradi njega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dripac ()
dripac> In to spremeni njeno falirano logiko kako že?
Kaj, natanko, pa je v njeni logiki zgrešenega, razen tega, da (podobno kot velika večina žrtev posilstva) verjame, da je sama kriva za zločin?
dripac> Pa ne pozabi omenit fojb in Putina. Ker si res butthurt zaradi njega.
Ja, Putin je sodobna različica nacističnega diktatorja, mnogi oboževalci "trde roke" se mu pa klanjajo, ker bo "naredil red". Par trupel gor ali dol, to itak ni problem, razen kadar v fojbe mečejo "naše fante".
Evo, oboje, v enem povezanem odstavku.
Kaj, natanko, pa je v njeni logiki zgrešenega, razen tega, da (podobno kot velika večina žrtev posilstva) verjame, da je sama kriva za zločin?
dripac> Pa ne pozabi omenit fojb in Putina. Ker si res butthurt zaradi njega.
Ja, Putin je sodobna različica nacističnega diktatorja, mnogi oboževalci "trde roke" se mu pa klanjajo, ker bo "naredil red". Par trupel gor ali dol, to itak ni problem, razen kadar v fojbe mečejo "naše fante".
Evo, oboje, v enem povezanem odstavku.
Zgodovina sprememb…
dype:
Nič od tega, kar si sedaj napisal, nisem dojel.
Dojel sem pa, da ste vi SJW-ji zmožni lagati, krivo pričati, zavajati in govoriti neresnico, če le to kakorkoli podpira vašo (več kot očitno izpirjeno, deformirano in sfanatizirano-dogmatično) SJW agendo.
Vse to, in še več, ste vi sposobni početi - ne samo v tujo škodo, ampak celo v lastno škodo.
Takim se reče danes - fanatiki.
Budale - bi pa rekli naši stari. In vam ne bi dali niti ene ovce za merkat.
Nič od tega, kar si sedaj napisal, nisem dojel.
Dojel sem pa, da ste vi SJW-ji zmožni lagati, krivo pričati, zavajati in govoriti neresnico, če le to kakorkoli podpira vašo (več kot očitno izpirjeno, deformirano in sfanatizirano-dogmatično) SJW agendo.
Vse to, in še več, ste vi sposobni početi - ne samo v tujo škodo, ampak celo v lastno škodo.
Takim se reče danes - fanatiki.
Budale - bi pa rekli naši stari. In vam ne bi dali niti ene ovce za merkat.
Namesto da bi posilstvo prijavila policiji, ki bi to verjetno delno, če ne v celoti prikrila, je to raje delila z mediji. S tem pa še bolj podžgala nacije, kot jim ti rečeš. Nima ravno soli v buči tale ženska.
Putin "za svoj denar" za svoje ljudi naredi precej. Kar pa tebe in tebi podobne moti. Ker ni del zahodne demokracije.
Boli mene ali je on novodobni naci ali ne, vsem nam boš več škode storil ti kot on.
Pepca*Kardelj> Dojel sem pa, da ste vi SJW-ji zmožni lagati, krivo pričati, zavajati in govoriti neresnico, če le to kakorkoli podpira vašo (več kot očitno izpirjeno, deformirano in sfanatizirano-dogmatično) SJW agendo.
Kul, jaz sem pa dojel, da ker sem zadnjič bral, da je nek tip v nazi swinger klubu jedel lastne iztrebke, to definitivno počnete vsi nacisti, vključno s teboj.
Pepca*Kardelj> Takim se reče danes - fanatiki.
Beseda fanatik nima nujno negativne konotacije, razen za tiste z izjemno šibkim znanjem slovenskega jezika, ki očitno niso avtohtoni prebivalci Slovenije in zato le hlinijo svojo pravico do mnenja o nacionalnih vprašanjih.
dripac> Namesto da bi posilstvo prijavila policiji, ki bi to verjetno delno, če ne v celoti prikrila, je to raje delila z mediji. S tem pa še bolj podžgala nacije, kot jim ti rečeš. Nima ravno soli v buči tale ženska.
Vsekakor ima več soli v buči, kot imaš ti sposobnosti bralnega razumevanja.
dripac> Putin "za svoj denar" za svoje ljudi naredi precej. Kar pa tebe in tebi podobne moti. Ker ni del zahodne demokracije.
Definitivno. Tako kot je Hitler za naciste naredil ogromno, mnoge je pa motilo. Ne sicer to, da za svoje veliko naredi, zgolj trupla, ki jih pušča za seboj.
dripac> Boli mene ali je on novodobni naci ali ne, vsem nam boš več škode storil ti kot on.
Kar ovrednoti škodo, ki sem jo jaz naredil. Škoda, ki jo povzroča Putin (predvsem Rusom, jasno) se meri v stotinah milijard evrov.
Kul, jaz sem pa dojel, da ker sem zadnjič bral, da je nek tip v nazi swinger klubu jedel lastne iztrebke, to definitivno počnete vsi nacisti, vključno s teboj.
Beseda fanatik nima nujno negativne konotacije, razen za tiste z izjemno šibkim znanjem slovenskega jezika, ki očitno niso avtohtoni prebivalci Slovenije in zato le hlinijo svojo pravico do mnenja o nacionalnih vprašanjih.
dripac> Namesto da bi posilstvo prijavila policiji, ki bi to verjetno delno, če ne v celoti prikrila, je to raje delila z mediji. S tem pa še bolj podžgala nacije, kot jim ti rečeš. Nima ravno soli v buči tale ženska.
Vsekakor ima več soli v buči, kot imaš ti sposobnosti bralnega razumevanja.
dripac> Putin "za svoj denar" za svoje ljudi naredi precej. Kar pa tebe in tebi podobne moti. Ker ni del zahodne demokracije.
Definitivno. Tako kot je Hitler za naciste naredil ogromno, mnoge je pa motilo. Ne sicer to, da za svoje veliko naredi, zgolj trupla, ki jih pušča za seboj.
dripac> Boli mene ali je on novodobni naci ali ne, vsem nam boš več škode storil ti kot on.
Kar ovrednoti škodo, ki sem jo jaz naredil. Škoda, ki jo povzroča Putin (predvsem Rusom, jasno) se meri v stotinah milijard evrov.
Zgodovina sprememb…
Moje bralno razumevanje je ok - ni pa popolno, tako kot je tvoje. Mea culpa.
Enačit metode Hitlerja in Putina ne gre, pa tega očitno samo ti ne veš.
Enačit metode Hitlerja in Putina ne gre, pa tega očitno samo ti ne veš.
dripac> Enačit metode Hitlerja in Putina ne gre, pa tega očitno samo ti ne veš.
Night of the Long Knives @ Wikipedia
List of journalists killed in Russia @ Wikipedia
Se kar da primerjat, če si vsaj malo razgledan.
Zgodovina sprememb…
dype:
Bom šel čez tvoje, očitno ne več tako podzavestne težnje o konzumiranju fekalij, in se raje ozrl na drugi, tudi zelo pretresljivi del tvojega odgovora:
Dype - a potem se ti sploh ne zavedaš, da si naci?
Mislim; človek izjavi tole - in obenem pravi, da ni naci.
Takole si še Jajo ne bi upal izustiti. Ma kaki Jajo, še Himmler ne bi upal.
Dype, razčisti malo s sabo. Obišči pa prej raje psihijatra, preden si kaj ne narediš, ko tako sovražiš nacije.
Bom šel čez tvoje, očitno ne več tako podzavestne težnje o konzumiranju fekalij, in se raje ozrl na drugi, tudi zelo pretresljivi del tvojega odgovora:
Beseda fanatik nima nujno negativne konotacije, razen za tiste z izjemno šibkim znanjem slovenskega jezika, ki očitno niso avtohtoni prebivalci Slovenije in zato le hlinijo svojo pravico do mnenja o nacionalnih vprašanjih
Dype - a potem se ti sploh ne zavedaš, da si naci?
Mislim; človek izjavi tole - in obenem pravi, da ni naci.
Takole si še Jajo ne bi upal izustiti. Ma kaki Jajo, še Himmler ne bi upal.
Dype, razčisti malo s sabo. Obišči pa prej raje psihijatra, preden si kaj ne narediš, ko tako sovražiš nacije.
dripac> Enačit metode Hitlerja in Putina ne gre, pa tega očitno samo ti ne veš.
Primerjat mogoče delno, ne pa enačit. Bralno razumevanje tudi tebi dela težave.
Raptor F16> Kaj naredi pranje možganov... džizs faking krajst. Za normalno bitje to nikakor ni sprejemljivo.
Kaj zaboga bi ti zdaj meni rad povedal? In kaj ima polpismen komentar veze s tem?
Normalno živo bitje se brani in NE zagovarja napadalca.
Braniti se ni zločin!
Pa to obrni kakor hočeš in znaš. Hipotetično, če bi bil ti recimo begunec in da me napadeš si privzemam pravico uporabiti ključ 41 potem pa lahko cel svet poln idiotov joka kak brutalen nasilnež sem. Jebeš, vse kar sem storil je to da sem tisti obvaroval sebe in bližnje. Niti pomislil ne bi na možnkst, da bi bil jaz kaj kriv da me je on napadel. Kriv je napadalec. In kdor se ne zna kontrolirat in sobivat z drugimi brez da bi jih napadal je NESOCIALIZIRAN teliček zrel za prevzgojo, ali pa pripor da vsaj ne ogroža ostalih.
Begabt
Begabt
lizika88 ::
Čakam samo še izjavo, da SJW babe itak pri migrantskih posilstvih uživajo.
SJW feministke pri migrantskih posilstvih uživajo.
Sploh pa ne vem, zakaj se ta babura sploh pritožuje? Beguncem je treba pomagati! Brezpogojno!
Samo - res: SJW-ji so totalni hipokriti. Še veliko hujši, kot so to bili včasih tisti nagravžni narcisoidni hipurji.
Never trust a SJW.
Jaz mislim da je v resnici nacistka, ker noče nepogojno pomagati tem ubogim beguncem in zahteva najemnino od njih.
jype, v fojbo z njo !
Zgodovina sprememb…
- spremenila: lizika88 ()
jypu gre Putinček ful na živce, po drugi strani pa verjetno podpira Erdogana in ukinitev vizumov za arabce ki so zasedli nekoč Krščanski Konstantinopel :)
Migranti spet v svojem sijaju!
19 letni moški pa je zabodel žensko v UK pa še par jih je ranil, seveda je jasno da je imel psihične težave (LOL) samo še rasa oz nacionalnost nas zanima
Medtem se islamizacija Evrope nadaljuje pospešeno!
http://www.infowars.com/france-water-pa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
kow ::
Migranti? Kaksen dokaz? Kako ves, da niso bili v Franciji rojeni potomci preteklih imigrantov?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Migranti? Kaksen dokaz? Kako ves, da niso bili v Franciji rojeni potomci preteklih imigrantov?
Drli so se Allahu Akbar... najbolj enostaven dokaz ker se izdajo kar sami, torej so musliči, torej tuja vera neznačilna za Francijo, torej prišleki v 99% primerov. Saj enkrat migrant vedno migrant.... sploh pri Arabcih to velja iz Islama... ne zmožni integracie v 99%....
morbo ::
Kako ves, da niso bili v Franciji rojeni potomci preteklih imigrantov?
Kar je še slabše in N-ti dokaz da integracija supremacistične in militantne islamske ideologije ni možna.
Vi kar poslušajte Dupeta in ostale zagovornike množičnega "multikultija". Bodo urbana gverila in posiljevalske horde nekoč tudi v LJ in ostalih dolgočasnih mestih na sončni strani Alp...
A veste kako izgleda uspešna integracija oz. asimilacija?
Ne?
Evo vam primer:
Ko bo tak nivo asimilacije dosegljiv, potem se pa lahko mogoče malenkost ampak res čist malenkost špilamo politiko "odprtih vrat".
Ne?
Evo vam primer:
Ko bo tak nivo asimilacije dosegljiv, potem se pa lahko mogoče malenkost ampak res čist malenkost špilamo politiko "odprtih vrat".
Begabt
Begabt
morbo> Kar je še slabše in N-ti dokaz da integracija supremacistične in militantne islamske ideologije ni možna.
Aha, tako kot je Breivik dokaz, da belci nimajo kaj iskat v civilizirani Evropi?
Aha, tako kot je Breivik dokaz, da belci nimajo kaj iskat v civilizirani Evropi?
Zgodovina sprememb…
LovelyTruth ::
Jype.
Statistično gledano, na norveškem še 15 let nazaj (ko je po tvojem vladala trda naci kultura in so kar sredi Osla še uplinjali žide), bila možnost, da te brutalno posilijo, skoraj nična. Danes pa se ženske morajo kar izogibat določenih predelov mesta. Židje prav tako.
Clap clap clap
Statistično gledano, na norveškem še 15 let nazaj (ko je po tvojem vladala trda naci kultura in so kar sredi Osla še uplinjali žide), bila možnost, da te brutalno posilijo, skoraj nična. Danes pa se ženske morajo kar izogibat določenih predelov mesta. Židje prav tako.
Clap clap clap
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
prox ::
http://www.24ur.com/novice/slovenija/vl...
40 je max. Po recimo 1 letu ko bodo te bolje asimilirali, analizirali in malce vzeli pod drobnogled, kot nas ostale slovenistance, lahko sprejmemo mogoče kakšnega več. Do takrat bomo xenofobni nacisti, ki svojega nizkega standarda ne privoščimo tujcem. Kot standard nas slovencev naj omenim vodo in zrak + nekaj naravnega bogastva. To še imamo. Zaenkrat. Aja pa malce privoščljivosti in nevoščljivosti, kar nam najbrž ne morejo vzeti.
40 je max. Po recimo 1 letu ko bodo te bolje asimilirali, analizirali in malce vzeli pod drobnogled, kot nas ostale slovenistance, lahko sprejmemo mogoče kakšnega več. Do takrat bomo xenofobni nacisti, ki svojega nizkega standarda ne privoščimo tujcem. Kot standard nas slovencev naj omenim vodo in zrak + nekaj naravnega bogastva. To še imamo. Zaenkrat. Aja pa malce privoščljivosti in nevoščljivosti, kar nam najbrž ne morejo vzeti.
>>Rajš sn od slo-tech/a odvisn kot pa od Facebooka<<
|Asus K55VJ | Intel i5-3210m | 8Gb ram | nVidia GT635m|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prox ()
http://www.zurnal24.si/teroristi-avstri...
hvalalahu, da so jim sporočili kdaj/kje/kako bodo te prireditve potekale. No zdaj vsaj vemo, da so vedeli za Nice, Bruselj, Köln itd itd. Zdaj pa "vemo" še mi, ostala neumna raja.
hvalalahu, da so jim sporočili kdaj/kje/kako bodo te prireditve potekale. No zdaj vsaj vemo, da so vedeli za Nice, Bruselj, Köln itd itd. Zdaj pa "vemo" še mi, ostala neumna raja.
vostok_1> Statistično gledano, na norveškem še 15 let nazaj (ko je po tvojem vladala trda naci kultura in so kar sredi Osla še uplinjali žide), bila možnost, da te brutalno posilijo, skoraj nična. Danes pa se ženske morajo kar izogibat določenih predelov mesta. Židje prav tako.
Izprijen nacist, kakršen si, seveda lažeš, kolikor te nese ideologija.
Na Norveškem so leta 2000 beležili približno prijavljenih 160 posilstev, leta 2010 pa 190. Ja, s priseljevanjem se statistika vsekakor slabša, a nikakor na način, ki bi na kakršenkoli način lahko pojasnil vaše blodnje o posljevalskih muslimanih, kot na primer tale članek: https://themuslimissue.wordpress.com/20...
V članku je jasno navedeno, da je pri malce manj kot polovici (to ni 90%) vseh posilstev storilec moški s poreklom izven Evrope (to ni musliman), v malce več kot 39% primerov pa avtohton prebivalec Norveške (tam piše "foreign and national", a polinkana raziskava jasno piše, da gre za domačine, ne pa državljane), nikogar pa to ne ustavi, da ne bi prebral naslova in si zapomnil, da so največji problem Evrope vsekakor židje, pardon, muslimani.
Glede na to, da vztrajno posegate po enakih načinih za diskreditacijo muslimanov se torej ne morete pritoževati, če jaz rečem, da ste nacisti edini vzrok nasilja v Evropi, da namerno povzročate otroško paralizo in tetanus, da ropate pakistanske restavracije s hitro hrano, in sklenem da je edina smiselna rešitev, da se vas strpa na Goli otok, v fojbe, ali pa se vas pošlje stuširat v koncentracijska taborišča. Pri vas rešitev zapiranja mej žal ne deluje, ker ste že tukaj, izgnat vas pa ne moremo nikamor, ker boste škodo delali kjerkoli se pojavite.
Če nočeš, da se drugi o vas izražamo kot o mrčesu, ki ga je treba iztrebiti, je rešitev trivialna: Nehaj se delat norca iz muslimanov samo zato, ker so nekateri od njih zločinci, ker je takšno početje izrazito škodljivo za tvojo prihodnost, ker se boš v takšni družbi neizogibno nekega dne znašel v skupini ljudi, ki bo smatrana kot nezaželjena (in boš takrat uvidel, kako je bit to, čemur pravno strokovno rečemo "jebena stranka v postopku").
Na Norveškem so leta 2000 beležili približno prijavljenih 160 posilstev, leta 2010 pa 190. Ja, s priseljevanjem se statistika vsekakor slabša, a nikakor na način, ki bi na kakršenkoli način lahko pojasnil vaše blodnje o posljevalskih muslimanih, kot na primer tale članek: https://themuslimissue.wordpress.com/20...
V članku je jasno navedeno, da je pri malce manj kot polovici (to ni 90%) vseh posilstev storilec moški s poreklom izven Evrope (to ni musliman), v malce več kot 39% primerov pa avtohton prebivalec Norveške (tam piše "foreign and national", a polinkana raziskava jasno piše, da gre za domačine, ne pa državljane), nikogar pa to ne ustavi, da ne bi prebral naslova in si zapomnil, da so največji problem Evrope vsekakor židje, pardon, muslimani.
Glede na to, da vztrajno posegate po enakih načinih za diskreditacijo muslimanov se torej ne morete pritoževati, če jaz rečem, da ste nacisti edini vzrok nasilja v Evropi, da namerno povzročate otroško paralizo in tetanus, da ropate pakistanske restavracije s hitro hrano, in sklenem da je edina smiselna rešitev, da se vas strpa na Goli otok, v fojbe, ali pa se vas pošlje stuširat v koncentracijska taborišča. Pri vas rešitev zapiranja mej žal ne deluje, ker ste že tukaj, izgnat vas pa ne moremo nikamor, ker boste škodo delali kjerkoli se pojavite.
Če nočeš, da se drugi o vas izražamo kot o mrčesu, ki ga je treba iztrebiti, je rešitev trivialna: Nehaj se delat norca iz muslimanov samo zato, ker so nekateri od njih zločinci, ker je takšno početje izrazito škodljivo za tvojo prihodnost, ker se boš v takšni družbi neizogibno nekega dne znašel v skupini ljudi, ki bo smatrana kot nezaželjena (in boš takrat uvidel, kako je bit to, čemur pravno strokovno rečemo "jebena stranka v postopku").
Zgodovina sprememb…
Mrčes bi iztrebil? Pa to so vednar žuželke, ki skrbijo za npr. opraševanje in makro rahljanje rodovitne prsti ipd. Seveda obstajajo škodljivci, te sproti odstranjujejo, kadar nanj naletijo, pobijamo muhe, komarje, ose, sršene... kadar se počutimo ogrožene (ko napadejo, brenčijo okoli glave). Redko kdo sistematično pobija žuželke, razen mogoče DarwiN, ki bi brez slabe vesti v gozdu poklal milijon mravelj v gnezdu. Se najdejo takšni, ki bi pobili praktično ves mrčes, ki jim gre na živce (so jim v nasprotju s svojimi prepričanji), pa čeprav na drugem koncu sveta. Žal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prox ()
Nehaj biti fašist pa enkrat sprejmi drugačna mnenja od tvojega.
Aja, nočeš.
Kar v fojbo s teboj.
Religion of piss
Jype lahko opazi da so ženske enakovredne v islamu, saj so se pravtako udeležile protesta skupaj z anarhokolesarji in anarhoprostomizarji.
SJW 1: Nazis 0
Jype lahko opazi da so ženske enakovredne v islamu, saj so se pravtako udeležile protesta skupaj z anarhokolesarji in anarhoprostomizarji.
SJW 1: Nazis 0
Zgodovina sprememb…
- spremenila: lizika88 ()
vostok_1> Statistično gledano, na norveškem še 15 let nazaj (ko je po tvojem vladala trda naci kultura in so kar sredi Osla še uplinjali žide), bila možnost, da te brutalno posilijo, skoraj nična. Danes pa se ženske morajo kar izogibat določenih predelov mesta. Židje prav tako.
Mogoče se tu pa tam najde kak Fritzl, ampak taki so v zanemarljivi manjšini, da nihče se sploh ne ozira. Če si žid ali ženska, pa v nekaterih predelih Osla se moraš kar konkretno ozirat, al še boljše, izogibat altogether.
Cycle home jype. Nobody buys your clearly biased bullshit anymore.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Sicer pa jype, precej ogaben si ko zvračaš krivdo za taka brutalna dejanja na avtohtone norvežane, ker je več kot očitno da tega ne počnejo. Vrjetno najmanj že kakih 60let če ne več.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Ne trosi neumnosti.
A ne veš za tistih 10 ISIS đihadistov, ki jih je jype sprejel v svoj dom in sedaj lepo sobivajo?
A ne veš za tistih 10 ISIS đihadistov, ki jih je jype sprejel v svoj dom in sedaj lepo sobivajo?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
konspirator ::
dupe
Muslimani se diskreditirajo sami, vsak dan.
Zamenjaj Ameriko v govoru v Evropo:
Glede na to, da vztrajno posegate po enakih načinih za diskreditacijo muslimanov
Muslimani se diskreditirajo sami, vsak dan.
Zamenjaj Ameriko v govoru v Evropo:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: konspirator ()
lizika88> Nehaj biti fašist pa enkrat sprejmi drugačna mnenja od tvojega.
Mene ne motijo drugačna mnenja. Motijo me le napačna mnenja. To so tista, ki zavračajo koncept človekovih pravic in pravne države. Takšna imate vsi nacisti, vključno s tistimi iz ISIS.
vostok_1> Sicer pa jype, precej ogaben si ko zvračaš krivdo za taka brutalna dejanja na avtohtone norvežane, ker je več kot očitno da tega ne počnejo. Vrjetno najmanj že kakih 60let če ne več.
Vir podatkov je pa breitbart?
Markus386> Paradox of tolerance @ Wikipedia
Jaz nimam nobenega problema s pobijanjem komarjev, ki mi pijejo kri.
Enako velja za vse različice fašistov:
konspirator> Muslimani se diskreditirajo sami, vsak dan.
Ja, saj vi se tudi:
Mene ne motijo drugačna mnenja. Motijo me le napačna mnenja. To so tista, ki zavračajo koncept človekovih pravic in pravne države. Takšna imate vsi nacisti, vključno s tistimi iz ISIS.
vostok_1> Sicer pa jype, precej ogaben si ko zvračaš krivdo za taka brutalna dejanja na avtohtone norvežane, ker je več kot očitno da tega ne počnejo. Vrjetno najmanj že kakih 60let če ne več.
Vir podatkov je pa breitbart?
Markus386> Paradox of tolerance @ Wikipedia
Jaz nimam nobenega problema s pobijanjem komarjev, ki mi pijejo kri.
Enako velja za vse različice fašistov:
konspirator> Muslimani se diskreditirajo sami, vsak dan.
Ja, saj vi se tudi:
Zgodovina sprememb…
Torej, tujcev je le nekaj % in zagrešijo malo manj kot POLOVICO vseh posilstev.... A ni to dovolj zgovoren dokaz da pri morda 10% tujcih je zgrešenih skorajda 50% posilstev pri 90% domačinih pa malo več kot 50%....
Jap, tebi je to smiselno... zdaj pa izračunaj to prognozo če bi bilo 50:50 kakšen bi bil delež posiljenih od tujcev.
Človek ima toliko pravic kot mu jih LJUDJE dajo, pravna država pa je lahko hitro spremenjena... človekove pravice NISO UNIVERZALNA OD BOGA DANA ZADEVA, ampak so dane od ljudi, ljudem... torej niso neko nadpravilo, ampak človeška izmišljotina, in kot taka se lahko tudi ukine... kot zakoni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 160181 (145844) | BigWhale |
» | Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016 (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Problemi človeštva | 217158 (176979) | Alencica |