Forum » Pomoč in nasveti » Sinhronizacija datotek med dvema PC-jema
Sinhronizacija datotek med dvema PC-jema
HotIce ::
Pozdravljeni!
Zanima me kateri program priporočate ki bi ko končal delal prižgal program in sinhroniziral datoteke na iz računalnika na katerem sem delal na drugi računalnik.
Zanima me kateri program priporočate ki bi ko končal delal prižgal program in sinhroniziral datoteke na iz računalnika na katerem sem delal na drugi računalnik.
smacker ::
Dropbox ali podoben cloud service. Laufa v ozadju, določiš si mapo na disku, datoteke v tej mapi se avtomatsko syncajo v oblak. Uporabljaš lahko na več računalnikih, tablicah, mobilnih telefonih,... Je free za majhne količine podatkov (par GB). Drugače pa za par € na mesec dobiš tud večje količine na voljo.
HotIce ::
Aha da še omenim. Računalnika sta povezana v gigabitno lokalno omrežje ter vsak dan bi sinhroniziral cca 30-50GB.
Cloud odpade ker imam 10Mbps Uploada kar bi pa trajalo preveč časa ;(..
Ter rad bi da se sinhronizirajo samo kadar jaz to hočem, kar bo 1x oz max 2x na dan.
Cloud odpade ker imam 10Mbps Uploada kar bi pa trajalo preveč časa ;(..
Ter rad bi da se sinhronizirajo samo kadar jaz to hočem, kar bo 1x oz max 2x na dan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotIce ()
Aston_11 ::
MajorM ::
En glas za BitTorrent Sync.
Local sync info
Aja spregledal da bi rad sinhroniziral samo na zahtevo oziroma uro. To, neposredno, na BTSync ni mogoče.
Local sync info
Aja spregledal da bi rad sinhroniziral samo na zahtevo oziroma uro. To, neposredno, na BTSync ni mogoče.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MajorM ()
johanblond ::
Jaz za to uporabljam Microsoft SyncToy 2.1 (ni del Win, ga moraš posebej inštalirat).
Uprabljam ga za točno to, da ročno, ko končam delo sinhroniziram (20 GB "sherana" mapa).
Preventivno delam tako, Preview, izpiše datoteke, ki so spremenjene in jih bo prenesel (to traja ~ 1-2 min) in potem zaženem Run, da dejansko prenese datoteke (to pa je odvisno od velikosti podatkov, ki jih dejansko mora prenesti).
Zadovoljen za moj namen.
Uprabljam ga za točno to, da ročno, ko končam delo sinhroniziram (20 GB "sherana" mapa).
Preventivno delam tako, Preview, izpiše datoteke, ki so spremenjene in jih bo prenesel (to traja ~ 1-2 min) in potem zaženem Run, da dejansko prenese datoteke (to pa je odvisno od velikosti podatkov, ki jih dejansko mora prenesti).
Zadovoljen za moj namen.
bobby ::
IN še en glas za FreeFileSync
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup, sinhronizacija map, datotek na zunanjem diskuOddelek: Programska oprema | 2186 (1787) | Manu |
» | Lightweight Sync program za backupOddelek: Programska oprema | 2128 (1280) | Okapi |
» | Backup na zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2019 (1439) | Pero_SLO |
» | Sinhronizacija med dvema Windows računalnikomaOddelek: Programska oprema | 1261 (1083) | dunda |
» | Sinhronizacija datotek in mapOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1527) | slitkx |