Forum » Zvok in slika » hdmi - scart pretvornik
hdmi - scart pretvornik
anika87 ::
Živjo,
a pozna kdo te adapterje, na google sem pogledala slikce, pa kaže da to obstaja... Ker imamo eno televizijo, na katero lahko samo preko skarta priklopimo predvajalnik, me zanima ali bi normalno delovala slika, če bi kupili ta pretvornik, da bi lahko povezali televizijo s HD predvajalnikom digitalne televizije (sicer ne moremo gledati vsebin iz računalnika na tej televiziji).
a pozna kdo te adapterje, na google sem pogledala slikce, pa kaže da to obstaja... Ker imamo eno televizijo, na katero lahko samo preko skarta priklopimo predvajalnik, me zanima ali bi normalno delovala slika, če bi kupili ta pretvornik, da bi lahko povezali televizijo s HD predvajalnikom digitalne televizije (sicer ne moremo gledati vsebin iz računalnika na tej televiziji).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd predvajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1445) | Han |
» | Tv, konzola, predvajalnik...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (1108) | LeXani |
» | Na DVD predvajalniku ni zvokaOddelek: Zvok in slika | 1409 (1205) | fakmarjana |
» | HD televizor imamo kako izkoristiti?Oddelek: Zvok in slika | 3783 (1783) | IVo |
» | TV 16:9 - ali bom imel celo sliko?Oddelek: Zvok in slika | 1554 (1319) | Izi |