Forum » Loža » Trgovine s srajcami v Lj
Trgovine s srajcami v Lj
elomat ::
Pozdravljeni
Ali ima kdo kakšen seznam oz pozna dobre (ne predrage) specializirane trgovine s srajcami v Ljubljani.
Spletne trgovine ne, ker želim "v živo" videti in sprobati.
Iščem sicer srajce z ruskim ovratnikom (ali tudi z visokim ovratnikom) in teh tipov srajc ni veliko.
Hvala
Ali ima kdo kakšen seznam oz pozna dobre (ne predrage) specializirane trgovine s srajcami v Ljubljani.
Iščem sicer srajce z ruskim ovratnikom (ali tudi z visokim ovratnikom) in teh tipov srajc ni veliko.
Hvala
huelz ::
Sem bil pred par tedni slucajno v Nami in bil presenecen nad izbiro srajc. Je bil bolj problem dobit tako brez zepov sicer :)
STASI ::
V Cityparku sta dve samo za srajce:
-7CAMICIE
-Naracamicie
-7CAMICIE
-Naracamicie
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
bambam20 ::
Pozdravljeni
Hvala
V Modiani imajo dobre, kvalitetne in kakovostne srajce.
V Cityparku sta dve samo za srajce:
-7CAMICIE
Lahko pa zaviješ sem, pa boš eden izmed mnogih. Saj ne, da bi bilo kaj narobe ampak srajca naj bo elegnatna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
huelz ::
Nama 2. nadstropje se mi zdi, ampak imajo vecinoma klasiko, ceprav se mi zdi, da bi se naslo tud kaj vec, nisem bil pozoren, iskal sem cisto obicajno crno srajco z dolgimi rokavi (imajo tudi s podaljsanimi), crno, brez zepov.
Cruz ::
Kaj pa ve kdo za kakšno trgovino z veliko izbiro hawaii srajc?
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Kroos ::
Srajco z ruskim ovratnikom je nazadnje dobil kolega v trgovini SENS v Diamantu (zraven Emporiuma). Ne vem sicer kakšen je tvoj budget za srajco, ampak ta je stala okoli 50 eur.
joze67 ::
Srajco z ruskim ovratnikom sem dobil enkrat v Merkatorju (ja, med solato in tablicami), drugič v H&M. Saj ne da bi še imeli, ampak najdejo se na presenetljivih mestih.
::
Za srajce ali druge kose oblačil se veliko bolj izplača pokukati malo čez mejo k našim sosedom Italijanom. Izbire je precej več, če se ne motim pa je trenutno še čas znižanj. Mi se običajno naberemo 3 ali 4, da si malo razdelimo stroške prevoza in potem nabavimo "na debelo". V Trstu ali Gorici sicer že nekaj časa nisem bil, precej izbire pa je v Vilešu in Vidmu (za tiste, ki se nam da peljati še kak kilometer več).
Filipko ::
Morro sartoriale v BTCju v nakupovalni galeriji kristalne palače. Naredijo kvalitetno po meri po tvojih željah. Priporočam.
STASI ::
Morro sartoriale v BTCju v nakupovalni galeriji kristalne palače. Naredijo kvalitetno po meri po tvojih željah. Priporočam.
Kaj pa cena?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
jakan123 ::
Jaz sem včasih srajce kupoval v 7camicie, ampak potem so začeli prodajati same staenaste, ki mi pa niso všeč. Nazadnje sem 3 kupil tu: http://kolar.si/ in sem zelo zadovoljen.
elomat ::
Ja res, cena?
Jat iščem takšno srajco:
https://www.google.si/imgres?imgurl=htt...
https://www.google.si/imgres?imgurl=htt...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: elomat ()
Izaso ::
Meni so tudi tile iz morro-ta naredili srajico. Res vse na mero in ne neki ceneni materiali, cena je bila okol 100€. Je pa najboljše, da jih tukaj kontaktiraš in poveš kaj rabiš. Mislim, da te ne bodo ignorirali.
Heisenberg ::
Ruski ovratnik sem videl v C&A Villach Atrio ! Sicer je bilo to v avstriji, ampak imajo podobne zaloge povsod v njihovih trgovinah.
Me pa zanima ali sploh še obstajajo kakšni krojači. ki delajo po merah?
Sam imam problem pri srajcah da so mi vse srajce čez ramena in roke preozke, v kolikor pa vzamem 4XL pa spodaj lahko skrijem še kakšenga "begunca" ;)
edite: spregledal da je že debata o krojačih. Še vseeno pa me zanima ali je še kak razen Moro? Kakšen striček v kakšni zakotni trgovini kjer dela za pol manj kot Moro?
Sam imam problem pri srajcah da so mi vse srajce čez ramena in roke preozke, v kolikor pa vzamem 4XL pa spodaj lahko skrijem še kakšenga "begunca" ;)
Heisenberg je izjavil:
Ruski ovratnik sem videl v C&A Villach Atrio ! Sicer je bilo to v avstriji, ampak imajo podobne zaloge povsod v njihovih trgovinah.
edite: spregledal da je že debata o krojačih. Še vseeno pa me zanima ali je še kak razen Moro? Kakšen striček v kakšni zakotni trgovini kjer dela za pol manj kot Moro?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heisenberg ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup likalnikaOddelek: Loža | 7244 (619) | SonjaP |
» | srajca in kravata (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37793 (23484) | leiito |
» | kakovostne moške srajce - kje kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17511 (12278) | knap |
» | OblekaOddelek: Loža | 1294 (950) | motorc |