Forum » Igre » Evolve fps problem
Evolve fps problem
gtotheg ::
Dan!
Imam problem pri igri evolve, igra sploh ne deluje normalno. fpsji med igranjem so 10-20fps max. me zanima če je kdo imel takšen problem.. in če ga je kdo rešil
specsi pa so: Amd fx 8120, amd r9 270x 2gb 8gb rama.
Imam problem pri igri evolve, igra sploh ne deluje normalno. fpsji med igranjem so 10-20fps max. me zanima če je kdo imel takšen problem.. in če ga je kdo rešil
specsi pa so: Amd fx 8120, amd r9 270x 2gb 8gb rama.
Riff ::
pa imaš naložene najnovejše gonilnike za grafično ? hmm tale tvoja mašina bi mogla ta špil poganjat za šalo , imaš mogoče vključeno antializnig ali kakšno filtering to je precej požrešno pri grafiki
imam :) driveri so 16.6.2 ne ni to problem, sem zmanjšal resulucijo dal vse na low vse izklopil pa je 3-4 fpsje več oz. še to ne
drivere sem namestil nove in igro nanovo potegnil dol. še vedno ni spremembe mogoče če probam z novim windowsom ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1919 (1420) | SloBiscuit |
» | Študija: igranje nasilnih iger ne vpliva na porast ali upad prosocialnega vedenjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11542 (9562) | rachek |
» | Poslovna ideja?Oddelek: Loža | 8487 (7270) | Gandalfar |
» | Problem z Gigabyte 7600gs na agp vodiluOddelek: Strojna oprema | 1629 (1205) | Shegevara |
» | Rad bi kupil solidno dober Računalnik in imam kup vprasanj za tiste, ki se razumejo!!Oddelek: Kaj kupiti | 2108 (1721) | Sami |