Forum » Pomoč in nasveti » Laserski tiskalnik paca
Laserski tiskalnik paca
twom ::
Laserski tiskalnik za domačo uprabo HP P1102W.
V uporabi je šele tretji toner, ni original. Drugega sem zamenjal po polovici oglaševanih sprintanih strani...
Na listu se pozna bolj ali manj razločno tisto kar je bilo natisnjeno višje na strani, ter potegnjeno sivo kot da bi pleskal.
Če toner očistim, odmaknem pokrov in s prsti potegnem po valju turkizne barve, ene dve strani sprinta v redu.
Je treba nov printer ali je dovolj menjava tonerja?
Če je menjava tonerja dovolj, kje dobim kvalitetne (s temi EcoPrint imam 2/2 slabi izkušnji)?
Lp, Peter
V uporabi je šele tretji toner, ni original. Drugega sem zamenjal po polovici oglaševanih sprintanih strani...
Na listu se pozna bolj ali manj razločno tisto kar je bilo natisnjeno višje na strani, ter potegnjeno sivo kot da bi pleskal.
Če toner očistim, odmaknem pokrov in s prsti potegnem po valju turkizne barve, ene dve strani sprinta v redu.
Je treba nov printer ali je dovolj menjava tonerja?
Če je menjava tonerja dovolj, kje dobim kvalitetne (s temi EcoPrint imam 2/2 slabi izkušnji)?
Lp, Peter
AndrejS ::
Si sam že odgovoril - neoriginalni toner.
Enkrat mi je neoriginalni (refill) toner zjebal printer.
Enkrat mi je neoriginalni (refill) toner zjebal printer.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvarjenje tiskalnikov zaradi nekvalitetnih tonerjevOddelek: Strojna oprema | 2486 (1714) | dexterboy |
» | Nakup laserskega tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3701 (3176) | majao |
» | Problem z laserjem Samsung ML-2240Oddelek: Strojna oprema | 1020 (940) | svetetko |
» | Laserski tiskalnik za v pisarno?Oddelek: Kaj kupiti | 4331 (3857) | barakus |
» | Toner original ali obnovljen?Oddelek: Kaj kupiti | 5052 (4328) | g7_logic |