» »

Program za izdelavo ovitkov in podporo obojestranskega tiskanja

Program za izdelavo ovitkov in podporo obojestranskega tiskanja

bastadu ::

Potrebujem en "Cover Designer", ki bi mi omogočal uporabo obojestranskega printanja ovitkov (imam tiskalnik ki podpira obojestransko printanje). Se pravi, da bi mi sprintal sprednji (ali zadnji) kover na obeh straneh. A obstaja kaj takšnega, ali bi moral to delati ročno?
Aja, fino bi bilo, da bi imel programček možnost importanja imen skladb/fajlov tako kot je to možno pri Nero Cover Designerju...Hvala!

Dusko ::

Nevem sicer če bo to oki za tebe coverxp (use google for download) Pa pazi če se boš kaj z registracijo na črno igral ker ti bo program ob napačni kodi lepo čez cover natisnil neko stvar you are not allow to use this program ali neke takega.

BaRtMaN ::

Ja, coverXP (promoviran na straneh cdcovers.cc-R.I.P.), je zelo fin program za printanje ovitkov, ampak ne obojestransko. Sam bi spojil coverja in prepognil list tam, kjer se stikata, kar daje tudi boljšo trdnost ovitku.

mirkuma ::

Poizkusi z cdrLabel v7.0! Zame najboljši program, podpira kup nastavitev, CDDB, file-drevesne datoteke..Edinole vmesnik je malo čuden, vendar ko se ga navadiš to ni več problem...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Preprost zastonj program za printanje na CD nalepke ?

Oddelek: Programska oprema
102982 (2816) R-S-LoVe
»

Obojestransko tiskanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
92554 (2280) bluefish
»

Nero audio Cd vprašanje

Oddelek: Programska oprema
101526 (1391) Han
»

Nero - prosim pomoč

Oddelek: Programska oprema
61010 (932) Maxtor
»

Ovitki...

Oddelek: Zvok in slika
9761 (666) BaRtMaN

Več podobnih tem