Forum » Programska oprema » V wordu list
V wordu list
jerko4 ::
Hej!
Zanima me kako se bi v wordu list obrnu v pravokotnik, da bi se pol dal pisat. Pa da bi pol lah ta list razdelil na 3 dele.
Uživite!
JeRo
Zanima me kako se bi v wordu list obrnu v pravokotnik, da bi se pol dal pisat. Pa da bi pol lah ta list razdelil na 3 dele.
Uživite!
JeRo
Cokolesnik ::
Sprememba pozicije dokumenta iz navpične v vodoravno obliko: Datoteka / Priprava strani / jeziček Robovi / opcija Ležeče.
Dokument boš najhitreje razdelil tako, da oblikuješ tabelo čez cel dokument, sestavljeno iz 3 celic. Če želiš nevidne robove omenjene tabele (nevidne pri tiskanju, sivo obarvane na zaslonu), uporabi meni Oblika / Obrobe in senčenje / jeziček Obrobe, kjer imaš v polju Nastavitev že nekaj prednastavljenih možnosti za robove (zate je aktualna možnost Brez), na levi strani istega okna pa lahko v polju Predogled z miško ročno klikaš po robovih in tako vklapljaš/izklapljaš željen rob v tabeli. Pri popravljanju robov moraš imeti seveda označeno željeno tabelo v dokumentu.
Dokument boš najhitreje razdelil tako, da oblikuješ tabelo čez cel dokument, sestavljeno iz 3 celic. Če želiš nevidne robove omenjene tabele (nevidne pri tiskanju, sivo obarvane na zaslonu), uporabi meni Oblika / Obrobe in senčenje / jeziček Obrobe, kjer imaš v polju Nastavitev že nekaj prednastavljenih možnosti za robove (zate je aktualna možnost Brez), na levi strani istega okna pa lahko v polju Predogled z miško ročno klikaš po robovih in tako vklapljaš/izklapljaš željen rob v tabeli. Pri popravljanju robov moraš imeti seveda označeno željeno tabelo v dokumentu.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - prosim za pomočOddelek: Programska oprema | 2436 (1213) | sajmon |
» | [Word 2003] Črta med glavo in besedilomOddelek: Programska oprema | 2463 (2415) | Han |
» | excel uprašanjeOddelek: Programska oprema | 1504 (915) | bdoxx |
» | [Excel]Vrednost celice = ime dokumentaOddelek: Programska oprema | 4795 (4217) | veteran |
» | Še ena tema...oceni stranOddelek: Izdelava spletišč | 1832 (1574) | cahahopie |