Forum » Loža » Brezplacna dodatna oprema za PC: pecka za noge
Brezplacna dodatna oprema za PC: pecka za noge
.smidge. ::
Hehe poletje se je komi zacelo, racunalniki pa ze fino zgejo... Meni se moj P4 2 ghz (augusta lani sem ga dubbu-ni bilo tako vroce ko je zdej) greje da mam v sobi cca 5 stopinj vec ko v kuhinji Se skor bojim noge gor dat
Se malo grem spilat gta in bom prisparal na plinu, ker mi ne bo treba stedilnika vklapljat za naredit vecerjo
Se malo grem spilat gta in bom prisparal na plinu, ker mi ne bo treba stedilnika vklapljat za naredit vecerjo
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Zheegec ::
Moja soba ima sedaj tudi 33C
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
undefined ::
Fantje, soba se 100x bolj greje od toplote monitorja, kot pa tistega malega procesorčka. Ogrevalna površina je zelo pomembna.
.smidge. ::
Ampak da se monitor segreje porabi nekaj ur, ohizje pa je ze po pol ure fino lepo toplo
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik mi greje sobo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23792 (22384) | Glugy |
» | Segrevanje sobe zaradi računalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1334 (976) | WinsuckeR |
» | Popolnoma tiho računaloOddelek: Novice / Modifikacije | 4670 (3169) | abstinent |
» | Kje imate racunalnike? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4627 (3738) | _pobesneli_ |
» | Odlična ideja!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1592 (1202) | Klemenn |