» »

NERO problem

NERO problem

fantom20 ::

Instaliral sem NEROta 5.5.90 in pojavil se je problem, ker mi ne prepozna recorderja. Ko grem v meni >Recorder->choose recorder mi da na izbiro samo ?Image Recorder ? Virtual Device? S tem lahko delam samo image file na disk in nic vec. Tudi pri expresnem nacinu je enako.
Racunalnik je prakticno nov in na ko sem ga kupil je imel ze instaliranega nerota, vendar expres verzijo, ki pa jo je ta novi povozil. Na tisti expres verziji je vse delovalo, ampak na expresu ne mores delati nekaterih stvari, zato sem si instaliral polno verzijo, kjer so se pa zacele te omenjene komplikacije in tako sedaj ne morem peci CD-jev :(
A kdo ve kaj sem narobe naredil in mi zna pomagati???

Lp
Fantom

sash ::

če imaš kakšnega novejšega pekača, potem bo verjetno to vzrok da ti ga ne prepozna saj je verzija ki si jo omeno precej stara in pekač takrat še ni bil narejen in posledično tud ne podprt, zato poskusi z kakšno novejšo verzijo, msilim da je zadnja 5.5.10.35
--------------------
Think different...
TOROiD Group

Dusko ::

Jaz bi pa dodal tole.Upam,da uporabljaš polno verzijo nerota in ne nero express ker tam si morš nastavit kak boš posnel cd lahko nardiš samo cd image lahko pa zapečeš na cd s pekačem.

mescaline9 ::

Zbriši nerota dol, dej še enkrat gor z original cdja, ki bi moral bit računalniku priložen. Nato pejdi na net in instaliraj tazadnji nero kot update. Stvar bi morala delat. Ako ne deluje se lahko poslužiš rožnatih načinov, ki pa jih ne bom opisoval. Dostkrat je problem tudi v legalnosti samega programa namreč.
Zna bit da ti noče delat, ker je bundle verzija nerota in dela samo tista določena verzija ki jo dobiš zraven, čeprav update bi moral vseeno delat.

Glede nero express in "tapravega" nerota, oba sta isti nero le da sta to dva različna uporabniška vesnika. Med njima pa preklapljaš takole.

Iz Nero Express v Nero "Full" >> Klikneš na gumb Nero (zraven gumba More)

Obratno pa je peta ikonca na vrhu (iz leve proti desni)

Srečno:)

fantom20 ::

Hvala vam, zdej deluje!

fantom

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne(R)o ne zazna dvd enote

Oddelek: Pomoč in nasveti
101362 (1233) Invictus
»