Forum » Operacijski sistemi » admin težava...:(
admin težava...:(
marshall ::
imam sledečo težavo, skratka pod C:/ sem šel lastnosti in ugotovil da pod skrbnika oz. admina imam prijavljeno več naslovov, posumil sem da bi mogoče lahko bilo preveč. Zato sem dva zbrisal in pustil le enega, ko sem naslednjič vključil računalnik več nisem mogel dostopati do ničesar, z CD-ja sem poskuil popraviti sistem, vendar neuspešno, če preverim kot da C:/ sploh ne obstaja in nikjer ni vidnih podatkov, vendar programi pogojno delujejo, razen kakršnega koli kopiranja, novih nastavitev, skratka nimam dostopa do C:/. Kako lahko to popravim??
user-pass ::
Googlaj za "Take Ownership of a File or Folder". Drugic raje ne spreminjaj, ce ne ves tocno, kaj delas.
krneki0001 ::
Take ownership, potem pa klikni na C:/ in desni klik ter klikni na take ownership v explorerju.
marshall ::
sem moral ukrepati že v ponedeljek, tako da nisem imel druge kot da brišem:( Nekako pa sem tudi sam poskušal iz dosa, kajti druge izbire več nisem uspel najdit. Vendar nisem našel pravih ukazov, pač vsaka šola nekaj stane. Vseen hvala za pomoč...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1448 (1323) | Kurzweil |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5428 (4687) | nina_s85 |
» | dostop do podatkov na disku prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 758 (656) | DeeCoy |
» | W7 in (mislim, da) problem z pravicamiOddelek: Operacijski sistemi | 1136 (936) | Klemenn |
» | Problem s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 986 (919) | para! |