» »

Kaj vtipkam za predplačniško kartico mastercard?

Kaj vtipkam za predplačniško kartico mastercard?

Jiffle ::

Npr. hočem uporabiti predplačniško kartico mastercard na Playstation Network , kot payment method , kaj naj tam vtipkam za vprasanja kot so: Address Line 1,City,State,Zip Code. Imam ameriški račun in veliko ljudi mi pravijo naj si zmislim vse to( naj najdem resnična naslove), toda me zanima me , če Sony ugotovi da nisi v Ameriki , ti lahk kaj naredijo( npr. tozijo ali benajo...).

3man ::

Ja, naslednjič ko bo Noriaki Kassai v Sloveniji ti bo predal protestno noto globoko užaljenega cesarja Sonyja.

shadeX ::

če Sony ugotovi da nisi v Ameriki , ti lahk kaj naredijo( npr. tozijo ali benajo...

Nekateri so poročali, da je njihova babica izginila, ko je folk vpisoval fejk podatke. Tako da.. na lastno odgovornost :)

Hvala Obama, sta me ful nasmejala, ;D

3man ::

Mene pa Obama :)

St235 ::

Jiffle je izjavil:

Npr. hočem uporabiti predplačniško kartico mastercard na Playstation Network , kot payment method , kaj naj tam vtipkam za vprasanja kot so: Address Line 1,City,State,Zip Code. Imam ameriški račun in veliko ljudi mi pravijo naj si zmislim vse to( naj najdem resnična naslove), toda me zanima me , če Sony ugotovi da nisi v Ameriki , ti lahk kaj naredijo( npr. tozijo ali benajo...).

Nič, razen da ti pač ne pustijo uporabit kartice če preverjajo lokacijo. PSN kot vem jo zato ni možno vnest slo kartic (vsaj včasih je to veljalo)

3man je izjavil:

Mene pa Obama :)

jebemu, trikrat sem preveru če sm kej narobe napisal . ;D

St235 je izjavil:

Jiffle je izjavil:

Nič, razen da ti pač ne pustijo uporabit kartice če preverjajo lokacijo. PSN kot vem jo zato ni možno vnest slo kartic (vsaj včasih je to veljalo)

Aha, no probat ni greh.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Jiffle ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PSN

Oddelek: Konzole
234042 (361) aniaqueen232
»

PlayStation Network še vedno nedosegljiv, v nevarnosti podatki kreditnih kartic?

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
184193 (3158) opeter
»

Izguba osebnih podatkov s PlayStation Network je realnost

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
3510692 (7970) 3furious
»

HTC HD7 (nov za 200€)..Scam??

Oddelek: Pomoč in nasveti
81265 (1177) bluefish
»

Sončna očala OAKLEY