» »

uporablja kdo tukaj plex?

uporablja kdo tukaj plex?

peko_deko ::

lahko streamaš od sebe in prijateljev na katerokoli napravo, sam ti transcoda, išče meta podatke, v tujini je ful popularen

cekr ::

Preveč potratna zadeva.
Sicer fajn zadeva, vendar če se ne da izklopit transkoding, je skoraj neuporabno.
Če ti je vseeno, da zadeva laufa na zverini, je potem ok.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Dami ::

Ker (še) ne podpira quicksync rabiš za transcodanje dobro mašino. Moti me tudi da rabiš online account za dostop (tudi če gre samo znotraj LANa). Poglej še malo emby, ki podpira quicksync, userji se loginajo direkt na server in ne preko uradne strani (lahko se, ni pa nujno), pa server browser dela v kombinaciji za kodijem.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

peko_deko ::

kako se ne da izklopit transcodinga? od kje ti to

lahko ga izklopiš, lahko transkodiraš v naprej, lahko med predvajanjem, lahko samo zvok................

jah quicksync...... saj na linuxu itak ne dela............ tko da bo najprej to za zrihtat

res je rabiš online acc, ampak v zameno ti pa vse sam naredi dokler maš vsaj približno kul file poimenovane, quicksync pa kot rečeno, če maš windows verjamem da ti je fino na linux pa ne dela tko al tko

embija nisem probu, sem pa mediatomb pa sicer ni rabil nobenih accjev pa tega dreka, ampak ni imel niti tretjine funkcij

itak pa mam bolj za kolege pa tko da lahko pogledajo kak film pa to (sej majo tud sftp strežnik sam ta je bol simpl), nad hitrostjo se ni še noben pritoževal jst pa tud ne opazim neke blazne

moti me pa

a) ne moreš dat naprimer btc naslova za donacije (mislim valda lahko privatno pošlješ, samo to ni isto)

b) ne moreš pošiljat pmjev folku (sem dal eno novo knjižnico pa bi folk vprašal komu je kul in komu ne k eni majo tud za otroke pa tko..... oziroma če bi bla nastavitev da knjižnico označiš kot adult + v nastavitvah možnost če hočeš adult reči

c) pmji med uporabniki

d) ma kdo slučajno izkušnje z izdelavo svojega channela, naredil bi takega, ki bi se povezal na vps in od tam pošiljal folku.... zakaj? neomejeno bw (praktično) recimo predvajala bi se pa ista stvar vsem... tko kot tv kanal

e) če hoče kdo share -> pm

skos ::

Zdravo, zelo me moti, ker so uknili samsung link in mi je delalo vse bp preko netbooka in sedaj seveda nič ne deluje kot bi moralo. Ali je kakšna varianta, da še kej podobnega obstaja ter laufa preko netbooka to je res majhna mašinca za kaj takega?

hvala za info

beta1 ::

Mezzmo DLNA server!

Ko sem to instaliral. So vsi plexi, linki, emby.... leteli dol z kompa ko raketa.

Veliko tem je ze bilo na to temo. Zaklenite.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Snemanje iger + onscreen monitoring

Oddelek: Igre
241838 (1132) m0LN4r
»

komponente za video montažo

Oddelek: Kaj kupiti
243444 (2833) Infusion
»

ima kdo praktične izkušnje z mini pcji (v stilu intel nuc)

Oddelek: Kaj kupiti
357207 (6343) Steinkauz
»

Prispel je zmogljivejši Maxwell (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
9120538 (17061) 49106
»

Raspberry Pi za 20 evrov z zmogljivejšim GPU od iPhona 4S (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
9921017 (14590) clix

Več podobnih tem