Forum » Pomoč in nasveti » Herculesova GTS II in driveri 40.41 !
Herculesova GTS II in driveri 40.41 !
Nocko ::
Najprej en lep pozdrav vsem!
Imam eno vprašanje, z herculesove strani sem si potegnil dol te zadnje driverje 40.41, pa sem si jih hotel namestiti, pa mi Win XP napišejo da niso podprti,...! To stvar sem celo enkrat spregledal in dal dalje da se driverji namestijo, po ponovnem zagonu sem potem v Propertis opazo, da sploh ni nič podprto, da sploh ni možnosti za dodatne nastavitve in nič.
Sedaj pa uporabljam 30.82 ali kolk so že, rad bi pa te nove sprobal!
Zanima me če mi lahko kdo pomaga kaj je vzrok tega!
Lp!
@ Nocko
Imam eno vprašanje, z herculesove strani sem si potegnil dol te zadnje driverje 40.41, pa sem si jih hotel namestiti, pa mi Win XP napišejo da niso podprti,...! To stvar sem celo enkrat spregledal in dal dalje da se driverji namestijo, po ponovnem zagonu sem potem v Propertis opazo, da sploh ni nič podprto, da sploh ni možnosti za dodatne nastavitve in nič.
Sedaj pa uporabljam 30.82 ali kolk so že, rad bi pa te nove sprobal!
Zanima me če mi lahko kdo pomaga kaj je vzrok tega!
Lp!
@ Nocko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem gonilnike!! Prosim za pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3433 (3344) | feryz |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4599 (3239) | enjst |
» | prehod na win 7 in driver-jiOddelek: Operacijski sistemi | 1466 (1395) | hojnikb |
» | Ubuntu še ne prinaša dobička (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15221 (11381) | Daedalus |
» | Linux newbeeOddelek: Operacijski sistemi | 1172 (1009) | MasterMind |