Forum » Loža » Fortrade 50€ bonus
Fortrade 50€ bonus
Karton4 ::
Živijo,
a že kdo poskusil tole, ob registraciji ti dajo "kao" 50€ bonusa, vendar pri pravilih piše.
A dejansko lahko kaj profitiraš, ali si samo prodal osebne informacije tako in dobil 0?
Hvala.
a že kdo poskusil tole, ob registraciji ti dajo "kao" 50€ bonusa, vendar pri pravilih piše.
1. 50€ za trgovanje je namenjeno izključno za pridobivanje izkušenj in za usposabljanje na svetovnem finančnem tržišču
2. 50€ za trgovanje in profit se lahko dvignejo iz računa v kolikor je iztrgovan 0,1 lot za vsak EUR tega bonusa
3. Trgovanje s 50€ je časovno omejeno na 30 dni
A dejansko lahko kaj profitiraš, ali si samo prodal osebne informacije tako in dobil 0?
Hvala.
Baja ::
lahko ti uspe, z malo podkovanosti in sreče. vprašanje je edino, če ti uspe narediti zadosti prometa v 30dneh (0.1lot/eur). sem se igral kakšno leto nazaj s tem, prišel s 25e na 100+, potem pa je šlo hitro navzdol :/
jurkokafro ::
Definitivno ni easy money, a če imaš čas in te trgovanje zanima, se vsekakor najbolj splača izkoristit bonus ;)
Vesel bom, če se registriraš preko affiliate linka na moji strani: http://www.forex-trgovanje.si/forex-bon...
Poleg 50 € na fortrade je še nekaj drugih bonusov gori, tudi za Plus500 itd.
Vesel bom, če se registriraš preko affiliate linka na moji strani: http://www.forex-trgovanje.si/forex-bon...
Poleg 50 € na fortrade je še nekaj drugih bonusov gori, tudi za Plus500 itd.
Gama ::
Nisem dobil 50€, sem se prijavil prek aff linka.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: cekr ()
Roadkill ::
jurkokafro zaenkrat na slo-tech ni postal drugega kot affiliate linke do forex strani.
Ti mora jit pa res slabo, da po 2h letih še vedno fehtariš....
Ti mora jit pa res slabo, da po 2h letih še vedno fehtariš....
Ü
Gama ::
Fortrade je nateg, sem se registreru in me kliče cifra ena 44+ kr nekaj, v tretje me je klicu sem se javu pa sem po 5 sekundah dol vrgu, nategujejo zgleda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 61364 (48478) | PrihajaNodi |
» | Forex (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 99022 (28787) | chrush |
» | valutno poslovanje (forex) ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22492 (15902) | c3p0 |
» | Tradershub - ultimativna vstopna točka v kripto-trgovanjeOddelek: Kriptovalute in blockchain | 3267 (2699) | Mitoša |
⊘ | Nakup delnicOddelek: Loža | 3930 (3480) | Tilen |