Forum » Programiranje » Kako pognati tole kodo?
Kako pognati tole kodo?
kitajc ::
Našel sem kodo za program, ki ga potrebujem. Gre za to, da program pobere podatke napisane na zažetku, jih vstavi v enačbe in izriše nekaj grafov. Na žalost ne vem nič o programiranju itd. Zadeva pa (menda) deluje. Zloudal sem si Mathematico 15-dnevno verzijo.
Kateri program rabim, da poženem kodo na spodnjem linku? Matlab, Mathematica...?
koda
Takole pa izgleda v Mathematici (new document/package). Ko pritisnem "run", mi na desni pokaže rdeči oglati oklepaj - ja, najbrž je nekaj narobe, a ne vem kaj.
Ali je to sploh koda za ta program?
Kateri program rabim, da poženem kodo na spodnjem linku? Matlab, Mathematica...?
koda
Takole pa izgleda v Mathematici (new document/package). Ko pritisnem "run", mi na desni pokaže rdeči oglati oklepaj - ja, najbrž je nekaj narobe, a ne vem kaj.
Ali je to sploh koda za ta program?
stapler rump ::
Glede na to, da se izvirni datoteki reče "main.go", je dokaj očitno, da gre za programski jezik Go.
Go %28programming language%29 @ Wikipedia
Go %28programming language%29 @ Wikipedia
garamond ::
Pojdi na play.golang.org/, prilepi kodo in klikni "Run".
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk - problem !?!Oddelek: Strojna oprema | 2346 (1033) | buttcrack |
» | SQL poizvedbaOddelek: Programiranje | 635 (585) | frudi |
» | Kaj se najbolj splača naučiti?Oddelek: Programiranje | 5258 (4208) | mrsmoke |
» | WD TV Live - kako ga dodati v PC?Oddelek: Zvok in slika | 2234 (2029) | ziu |
» | Preprost problem iz matematikeOddelek: Šola | 946 (865) | D|fferential |