Forum » Programska oprema » Ubijanje Flash procesa
Ubijanje Flash procesa
poweroff ::
Zanima me, kako na Ubuntu računalniku ubiješ oz. začasno onemogočiš Flash v brskalniku?
Po možnosti samo za konkreten račun (konkretno: guest account). Varianta s kladivom je killall -9 firefox, zanima me, če obstaja še kaj mehkejšega...
Po možnosti samo za konkreten račun (konkretno: guest account). Varianta s kladivom je killall -9 firefox, zanima me, če obstaja še kaj mehkejšega...
sudo poweroff
poweroff ::
Ah, ja, pozabil sem bistveno. Kako to naredim iz konzole?
Se pravi imam userja, ki v Firefoxu uporablja Flash in bi rad preko konzole (zaasno) izključil Flash.
Se pravi imam userja, ki v Firefoxu uporablja Flash in bi rad preko konzole (zaasno) izključil Flash.
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 112006 (322) | bst |
» | Linux Ubuntu - kako ustvarim bližnjico, kako naložim Flash?Oddelek: Operacijski sistemi | 1159 (945) | SkyEye90 |
» | Petnajsti Firefox (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18524 (14630) | imott3791 |
» | Ali je Linux dobra stvar in za kaj se uporablja? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6572 (5428) | bluefish |
» | problem z linuxom (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4406 (3698) | vejnovic |