Forum » Loža » Excel problem
Excel problem
kitajc ::
Da bi spravil tabelo na eno A4 stran jo moram obrniti postrani. Zadeva mora izgledati tako kot na sliki. Narobe pa mi hodi višina stolpca, ki je ne uspem prilagoditi besedilu - vmes je prazen prostor. No, pa tudi obračanje tabele ni povsem ok. Rad bi, da mi kompletno tabelo obrne za 90°. Poskusil sem že:
- Autofit Contest
- Cell Margins
Tudi, če ročno prenesem črto, se ob zmanjševanju številke skrijejo oz. postavijo v dve vrstici.
Rad bi imel takole:
Ja, vem da lahko kopiram kot sliko, ampak nisem siguren, če se to le ne bo opazilo.
Še kakšna ideja?
- Autofit Contest
- Cell Margins
Tudi, če ročno prenesem črto, se ob zmanjševanju številke skrijejo oz. postavijo v dve vrstici.
Rad bi imel takole:
Ja, vem da lahko kopiram kot sliko, ampak nisem siguren, če se to le ne bo opazilo.
Še kakšna ideja?
harvey ::
Še kakšna ideja?
Kako opazi, pri printu, pdfju? Kopiraš kot vektor/wmf. In sprintaš, da preveriš kako naj bi se to opazilo. Če pa se kaj opazi, pa popraviš v kakšnem drugem programu in imaš zadevo rešeno tipi topi namesto, da odkrivaš buge in trike na relaciji Excel/Word.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
kitajc ::
Ja, sem vmes poskusil oboje (print screen tabele in realno tabelo). Malo se opazi - print screen je malo bolj zamegljen, barva je malenkost bolj svetla. Razlika ni pretirana.
Mislim, da bo tole povsem ok.
harvey ::
Ja, sem vmes poskusil oboje (print screen tabele in realno tabelo). Malo se opazi - print screen je malo bolj zamegljen, barva je malenkost bolj svetla. Razlika ni pretirana.
Ne print screen. Tabelo označiš v excelu potem pa v word - posebno lepljenje kot sliko/wmf in ne bo nič zabrisano ali kako drugačna barva.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word kot slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4759 (4690) | Ramon dekers |
» | Zaščitit straniOddelek: Izdelava spletišč | 770 (770) | HardFu |
» | Kopiranje HD DVD in Blu-Ray vsebine uspešnoOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5727 (4324) | Looooooka |
» | PrintScreen - kaj se izvedeOddelek: Operacijski sistemi | 2652 (2381) | CaqKa |
» | Ms access neke vrste auto numberOddelek: Programiranje | 1534 (1327) | Fim |