Forum » Sedem umetnosti » Francoski hiti
Francoski hiti
royal ::
Vprašu bi ,če kdo ve za katere, zdaj popularne francoske izvajalke. (muzika seveda) (hvala) Lep pozdrav.......
Abit nf7-s barton 2500+ M (11 x 222) 2450mhz twister 512 pc3500
550w lc power vodno hlajeno..
- premaknil: Predator ()
royal ::
Predvsem (ženske)........
Abit nf7-s barton 2500+ M (11 x 222) 2450mhz twister 512 pc3500
zile ::
the royal pub:
Kate Ryan - Désenchantée
Kate Ryan - Libertine
Kate Ryan - Désenchantée
Kate Ryan - Libertine
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
demoness ::
Odin, mogoče misliš "Je t'aime, moi non plus"? To je tista stara, ko tip in ženska neki vzdihujeta v duetu...
Drugač je pa od francoskih izvajalcev kul Alizee (Moi Lolita), al pa mal starejši band Desireless (Voyage)
Drugač je pa od francoskih izvajalcev kul Alizee (Moi Lolita), al pa mal starejši band Desireless (Voyage)
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?
Don't you feel alive, like you never felt before...?
malal ::
Meni so zadnje case ful vsec Les Nubians. SIcer nista francozinji..a vseeno glasbo izvajata v francoščini. Meni mata kul muziko no..sicer pa preprčaj se sam.. les nubians..tuki mas vse..od glasbe diskografije in vsega ostalega.. ..sam se vedno pa staro rulez..EDITH PIAF.
madmitch ::
Kaj pa če bi začel bolj na začetku; Edith Piaf - Je ne Regrette
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
USS Liberty ::
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: gzibret ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1028551 (6606) | SVGA |
» | Kaj poslušaš? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 5803 (4065) | ShowDown |
» | Spoznavajmo italijanske DJ-jeOddelek: Sedem umetnosti | 6060 (5611) | snow |
» | Renault Laguna II - pesem?Oddelek: Sedem umetnosti | 1993 (1842) | Tattoo- |
» | Kateri komad ti zdele najbolj sede ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12046 (9541) | bodom |