Forum » Kaj kupiti » Vantec NXP-201 proti Zalmanu ZM-MFC!
Vantec NXP-201 proti Zalmanu ZM-MFC!
Hadad ::
Zanima me, če primerjamo Vantec NXP-201 in ZM-MFC1, katrega se bolj splača kupiti in zakaj?
Grimlord ::
Sam se tudi odločam katerega od teh dveh bi kupil. Rabim nekaj za moje vente umirit
Nexus-201: imaš 4 kanale, in na vsakega lahko obesiš po 18W požrešne ventilatorje
Potenciometri svetijo modro
imaš na izbiro črnega in srebrnega
Zalman ZM-MFC1: imaš 6 kanalov, vsak 7W (od tega lahko pri dveh nastavljaš napetost +5 in +12)
ledice ti gorijo bolj močno, če povečaš moč venta
Zalman mi deluje bolj sexi
Jaz osebno, sem se že skoraj 90% odločil za Zalmana, ker imam belo ohišje in bom sprednjo ploščico pri zalmanu probal zmodat v belo.
Na koncu je odločitev še vedno TVOJA !
Nexus-201: imaš 4 kanale, in na vsakega lahko obesiš po 18W požrešne ventilatorje
Potenciometri svetijo modro
imaš na izbiro črnega in srebrnega
Zalman ZM-MFC1: imaš 6 kanalov, vsak 7W (od tega lahko pri dveh nastavljaš napetost +5 in +12)
ledice ti gorijo bolj močno, če povečaš moč venta
Zalman mi deluje bolj sexi
Jaz osebno, sem se že skoraj 90% odločil za Zalmana, ker imam belo ohišje in bom sprednjo ploščico pri zalmanu probal zmodat v belo.
Na koncu je odločitev še vedno TVOJA !
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Grimlord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Regulator obratovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4334 (3974) | stock |
» | Kateri regulator za ventilatorjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1347 (1129) | Grimlord |
» | kere ventilatorje za prezračevanje ohišja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1110 (931) | Grimlord |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5010 (4021) | C_maniak |
» | 70mm ventl (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3812 (3382) | kuglvinkl |